stiri rock

U.D.O. - Ultimele zile pentru biletele la pret redus!

U.D.O. - Ultimele zile pentru biletele la pret redus!
Miercuri, 16 noiembrie, este ultima zi in care fanii formatiei U.D.O. - si nu numai - mai pot achizitiona bilete pentru concertul U.D.O. - Sevenfield (17 noiembrie 2011) la pretul de 75 lei. In ziua concertului biletele se pot achizitiona numai de la intrarea in sala de spectacol la pretul de 87 lei.

Reamintim ca U.D.O., formatia germana condusa de Udo Dirkschneider (fosta voce a formatiei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat Rev Raptor, lansat de catre AFM Rec. in data de 20 mai 2011. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan), va avea loc in data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti iar in deschidere vor evolua norvegienii de la Sevenfield.

Reamintim ca numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
65 lei pentru primele 150 bucati
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 16 noiembrie 2011
87 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

 
Sursa: PM & MR Crew


MAI MULTE DESPRE UDO
Posted by Dragos P., at 16:24 |  November 14, 2011  | 0 Comentarii  | 2539 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: U.D.O. - Ultimele zile pentru biletele la pret redus!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri