stiri rock

Ultima sansa de a participa la concertul Chris Rea de la Bucuresti!

Ultima sansa de a participa la concertul Chris Rea de la Bucuresti!

Chris Rea va sustine primul sau concert in Romania pe 6 februarie la Sala Palatului din Bucuresti, spectacolul fiind inclus in turneul de promovare al celui mai recent album al artistului, „Still So Far To Go – The Best Of Chris Rea”! Desi biletele pentru concertul Chris Rea s-au epuizat inca de la inceputul saptamanii trecute, Peroni Nastro Azzurro ofera fanilor o ultima sansa de a-si vedea live artistul preferat, castigand invitatii la concert.

Celor care nu vor sa rateze concertul Chris Rea, Peroni Nastro Azzurro, principalul partener al evenimentului, le ofera inca o sansa: acestia trebuie sa acceseze site-ul www.ambientalia.ro in perioada 21 ianuarie – 5 februarie si sa intre in competitia pentru una dintre cele 10 invitatii la concertul din 6 februarie. “Mecanismul concursului este unul simplu, pentru a da ocazia unui numar cat mai mare de persoane să participe. Pentru a intra in tragerea la sorti si a putea castiga una dintre invitatiile la concert, este suficient ca acestia sa isi faca un cont pe site si sa raspunda corect la intrebarile unui quiz”, declara Ana Maria Pipera, Junior Brand Manager International Brands Ursus Breweries. Tragerile la sorti se vor desfasura in cinci etape si vor avea loc in datele de 24 ianuarie, 27 ianuarie, 30 ianuarie, 2 februarie si 5 februarie, in cadrul fiecarei etape urmand a fi desemnati cate doi castigatori ce vor primi doua invitatii la concertul Chris Rea.

Turneul lui Chris Rea va debuta pe 25 ianuarie cu un concert in Germania, la Leipzig, si va continua cu show-uri in Dresden, Hanovra, Hamburg, Berlin, Praga, Viena, Budapesta si Belgrad, dupa spectacolul din Bucuresti artistul indreptandu-se catre Kiev, Moscova, Varsovia, periplul european urmand a se incheia cu o serie de concerte in Marea Britanie.

Oferit de Peroni Nastro Azzurro, concertul Chris Rea de la Sala Palatului il va avea ca invitat special pe Paul Casey, un foarte apreciat tanar compozitor, solist si chitarist, originar din Irlanda.

Sursa: Emag!c



MAI MULTE DESPRE Chris Rea
Posted by Cynyc, at 13:00 |  January 25, 2010  | 0 Comentarii  | 2572 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultima sansa de a participa la concertul Chris Rea de la Bucuresti!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri