stiri rock

Ultimele 3 zile din promotia early bird pentru concertul Jan Akkerman din Hard Rock Cafe

Ultimele 3 zile din promotia early bird pentru concertul Jan Akkerman din Hard Rock Cafe

Doar pana vineri, 25 mai se mai pot achizitiona bilete cu 30% reducere pentru concertul pe care chitaristul de renume mondial Jan Akkerman il va sustine la Bucuresti pe 23 noiembrie.

Evenimentul, care va fi gazduit de Hard Rock Cafe, este primul din seria Guitar Masters.

Jan Akkerman este un muzician impatimit de farmecul coardelor, ce vrajeste publicul la fiecare reprezentatie prin pasiunea exprimarii. A activat alaturi de formatii renumite  din zona progressive-rock si jazz rock, precum Focus si Brainbox. Printre reperele Focus se numara piesa Hocus Pocus, compozitie integrata ulterior inclusiv in repertoriul Iron Maiden

In decursul carierei, Jan Akkerman a colaborat cu nume de prestigiu precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T, a lansat peste 12 albume solo si a primit distinctia Golden Harp, pentru intreaga activitate. 

 

Akkerman ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent material disocgrafic “Minor Details” lansat in 2011.

 

Reprezentatiile sale sunt caracterizate de apetitul lui Akkerman pentru improvizatie, impartasita intr-o maniera inefabila cu instrumentistii Coen Molenaar (clape), Wilbrand Meischke (bass) si Marijn van den Berg (tobe). Potrivit criticii de specialitate, showurile lui Akkerman sunt intotdeauna fascinate si surprinzatoare, imbinarea perfecta intre virtuozitate si spectacol.

Biletele se gasesc in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, Sala Palatului, Sala Polivalenta, magazinele Diverta, Harc Rock Cafe si online pe  Eventim.ro, MyTicket.ro, Biletoo.ro, BLT.ro, Bilet.ro si rezervariclub.ro (cu rezervare la masa) . Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumpărător de bilet.

 

Doar pana in 25 mai pretul biletelor este urmatorul:

 

Bilete VIP - 280 lei - (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)

Categoria 1 - 91 lei – locuri la mese in fata scenei

Categoria 2 - 56 lei – locuri la mese in sala


Posted by Ruxia Sandru, at 15:22 |  May 23, 2012  | 0 Comentarii  | 1903 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultimele 3 zile din promotia early bird pentru concertul Jan Akkerman din Hard Rock Cafe

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri