stiri rock

Ultimele noutati despre concertul Arcana

Ultimele noutati despre concertul Arcana

In urma solicitarilor primite de la fanii trupei Arcana va anuntam ca la data concertului (Sambata, 19 aprilie) vom pune spre vanzare un numar strict limitat de:

-tricouri DonisArt/ARCANA + afis pe spate, pret 30 RON
-tricou ARCANA, pret 30 RON
-CD "Raspail", 40 RON, (foto)
 
De asemenea, Beauty of Pain va fi prezent cu un stand de accesorii Goth Fashion, Bestial Records (Bucuresti) va veni cu un numar de CD-uri interesante iar KOGAIONON va oferi GRATIS cateva zeci de exemplare din revista a carei istorie tiparita s-a oprit la numarul 9.
 
Sesiunea de autografe si discutiile libere cu trupetii Arcana vor fi posibile dupa orele 22.00, la AfterParty-ul din Musik Cafe.
 
Accesul in sala de spectacol va fi permis incepand cu orele 18.45, insa foaierul din Reduta va fi deschis publicului incepand cu orele 18.00, pe baza biletului de concert.
 
Intrucat am dorit ca evenimentul sa se calauzeasca pe linia de a respecta trupa dar si fanii Arcana, mentionam ca numarul de bilete scos spre vanzare nu depaseste numarul de scaune din sala de spectacol. Asadar, fiecare spectator isi va putea alege un scaun din sala (exceptand cele rezervate de organizatori).


Echipa DonisArt
www.donisart.ro
http://www.myspace.com/donis_art



MAI MULTE DESPRE Arcana
Posted by at 00:00 |  April 03, 2008  | 0 Comentarii  | 2661 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultimele noutati despre concertul Arcana

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri