stiri rock

Un documentar scurt despre Massive Wagons şi comunitatea rock din U.K.

Un documentar scurt despre Massive Wagons şi comunitatea rock din U.K.
Rockerii englezi de la Massive Wagons şi-au petrecut mare parte din existenţa în cadrul acestui grup pe drumuri, deci nu e de mirare că-i vedem într-un material video umblând de colo, colo cu o dubă. Recent, Earache Records a publicat acest scurt documentar cu Massive Wagons, „Discuss touring, influences and the UK Rock community”, în care, pe lângă alte poveşti despre trupă, veţi vedea ceva imagini de la un concert local care a fost sold-out şi care a avut loc luna trecută în Lancaster Library.
 
 
Vorbind despre filozofia rock’n’roll pe care cei de la Massive Wagons vor să o ţină în viaţă, frontman-ul Baz Mills spune: „Facem asta de ani de zile pe lângă job-urile noastre full time. Totul se rezumă la a munci pe rupte – în viaţă, multe lucruri se capătă cu dificultate aşa că, atunci când ceva de genul apare şi începe să crească, avem grijă de treaba asta.

În cele ce urmează, Massive Wagons va participa la cea de-a cincea ediţie Planet Rockstock care va avea loc în Ţara Galilor de Sud, fiind deja sold-out, apoi grupul va intra în studio şi va pregăti un album pentru 2018.
 


MAI MULTE DESPRE Massive Wagons
Posted by Gina S., at 13:50 |  November 28, 2017  | 0 Comentarii  | 1962 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Un documentar scurt despre Massive Wagons şi comunitatea rock din U.K.

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri