stiri rock

Un eveniment ambient, drone şi experimental are loc diseară în Control, cu Nadja şi Leaver

Un eveniment ambient, drone şi experimental are loc diseară în Control, cu Nadja şi Leaver
 Duoul stabilit în prezent în Berlin, Nadja revine cu un concert în Bucureşti în această seară, 2 martie, în Control Club, cu acces în sală de la ora 21:00. Nadja este un nume respectat în scena de ambient, drone, experimental, sau noise, care a pornit ca un proiect solo în 2003, iniţiat de Aidan Baker, chitarist, vocalist, pianist, care lucrează şi cu instrumente de suflat şi se ocupă şi de drum programming. Doi ani mai târziu, a apărut în schemă Leah Buckareff, care cânta la bas, voce şi vioară. Nadja face parte din valul care implică şi o latură a shoegaze-ului în tipul de experimental creat, unde o referinţă obişnuită este The Angelic Process. Cel mai recent material creat de cei doi este „Stripped” care conţine versiuni acustice ale unor piese de pe albumele „Touched” , „Bodycage” şi „Truth Becomes Death”.
 
 
La fel ca la evenimentul din 2014 de la Question Mark, invitaţi vor fi cei de la Leaver, tot un duo, de data aceasta din Bulgaria, orientat spre o abordare minimalistă şi poetică a genurilor practicate de Nadja. Din acest proiect face parte Angel Simitchiev, care a mai fost văzut în Bucureşti şi cu alte proiecte, cum ar fi Mytrip, care are la bază drone şi noise. 
 
Concertul din această seară este organizat de Guest şi e prezentat ca o introducere pentru Cobra Fest care va avea loc in luna mai. Biletele pentru Nadja şi Leaver se găsesc pe Eventbook, la preţul de 30 de lei. De asemenea, Nadja va ajunge duminică în Cluj-Napoca pentru un concert la Form Space, fără compania Leaver, dar alături de Swarms And The Sun, un one-man-band local care practică un gen alternative.  
 


MAI MULTE DESPRE Mytrip, Nadja
Posted by Gina S., at 10:18 |  March 02, 2018  | 0 Comentarii  | 1852 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Un eveniment ambient, drone şi experimental are loc diseară în Control, cu Nadja şi Leaver

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri