stiri rock

Vă prezentăm în exclusivitate albumul de debut al trupei de doom death, The Father of Serpents din Serbia

Vă prezentăm în exclusivitate albumul de debut al trupei de doom death, The Father of Serpents din Serbia
Age Of Damnation” este un album de zece piese creat de trupa sârbă de doom death, The Father of Serpents, care marchează debutul acesteia. Anunţul menit să descrie muzica de pe acest disc face referire la „un amestec perfect de atmosferă misterioasă, melodii atrăgătoare, talent muzical de calitate superioară, growl-uri şi ţipete venite din cel mai adânc abis şi o voce clean extraordinară în maniera gothic.” Vorbim, într-adevăr despre o reîntoarcere convigătoare la gloria izvorâtă în genurile gothic, doom death din frumoasa perioada a anilor ’90, când vioara făcea o pereche reuşită cu cele mai întunecate armonii de chitară peste ritmuri funeste. „Age Of Damnation” aduce aminte în cel mai clar mod de moştenirea lăsată de maeştri ai acestor stiluri muzicale, precum prăpăstioşii de la My Dying Bride sau ursuzii de la Saturnus.

 
 
Fondată în 2014, trupa The Father Of Serpents a trecut rapid de la un proiect de timp liber la o trupă serioasă cu şase muzicieni în formulă, care au umblat pe scenele din zona balcanică şi din apropiere, inclusiv România, în cadrul festivalurilor sau unor concerte diverse, unde au cântat cu grupuri renumite ca Fear Factory, Mourning Belloved sau Attic. Albumul “Age Of Damnation” a fost înregistrat la Wave Studio din Belgrad, iar astăzi este disponibil sub formă de CD la casa de discuri rusească Satanath Records sau la United By Chaos din Finlanda.
 

 
Posted by Gina S., at 14:25 |  June 19, 2017  | 0 Comentarii  | 3108 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vă prezentăm în exclusivitate albumul de debut al trupei de doom death, The Father of Serpents din Serbia

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri