stiri rock

VADER si MELECHESH concerteaza in Timisoara si Bucuresti

VADER si MELECHESH concerteaza in Timisoara si Bucuresti
VADER este probabil cea mai indragita trupa de metal extrem din Estul Europei si indubitabil cel mai prestigios produs pe care scena de metal poloneza l-a oferit circuitului mondial. Este prima trupa din Estul Europei care a semnat un prim contract cu o casa de discuri din Vestul Europei, imediat dupa caderea Cortinei de Fier (Earache Records din Marea Britanie) si prima trupa de metal extrem din categoria grea care a concertat in Romania (2004).

Apartenenta organica la estul Europei si-a spus cuvantul si in privinta numarului de aparitii live in acesta zona. In 2013 Vader va invada din nou Balcanii cu un proiect cu totul si cu totul special – interpretarea unui playlist compus in principal din piese de pe clasicele Sothis (EP 1994, Baron Records) si Black to the Blind (full length 1997, Impact Records).
O premiera absoluta a turneului o prezinta si faptul ca VADER va concerta pentru prima data in Timisoara, cu sprijinul inimoasei echipe care a pus bazele clubului Daos.
 
In calitate de invitati speciali ai polonezilor, MELECHESH va aduce in atentia auditoriului o muzica speciala, inspirata de sonoritatile Orientului Mijlociu. Trupa fondata in Ierusalim in 1993 si nevoita sa isi schimbe locatia in Olanda din cauza persecutiei religioase la care a fost supusa, a editat in cei peste 20 de ani de cariera produse emblematice si unanim apreciate, mergand de la mai vechile As Jerusalem Burns...Al’Intisar (1996), Djinn (2001), Sphinx (2003) – ultimele doua beneficiind de aportul la tobe al cunoscutului Proscriptor (Absu) - pana la mai recentele si stralucitele Emissaries (2006) si The Epigenesis (2010).
 
In deschiderea celor doua concerte din Romania vor urca pe scena alte doua trupe, exponente ale genului thrash/death, respectiv Sterbhaus (Suedia) si W.I.L.D. (Franta).

Evenimentul este recomandat de Romanian Thrash Metal Club.
 
Biletele la concertul din clubul Daos din Timisoara costa 40 RON in avans (disponibile la club) si 50 RON la usa, in ziua evenimentului. La concertul din Bucuesti acestea vor costa 50 RON, respectiv 60 RON (la intrare), si sunt disponibile prin iabilet.ro si metalhead.ro/bilete.
 
Keep supporting extreme music!
 
Sursa: Hatework & ACM



MAI MULTE DESPRE Melechesh, Vader
Posted by H., at 15:34 |  March 22, 2013  | 0 Comentarii  | 2908 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VADER si MELECHESH concerteaza in Timisoara si Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri