stiri rock

Vino în costum medieval-gothic la concertul Haggard de la Bistriţa şi ai acces garantat în faţa scenei!

Vino în costum medieval-gothic la concertul Haggard de la Bistriţa şi ai acces garantat în faţa scenei!
Pentru prima oară la un festival medieval în România zona din faţa scenei pe care va concerta în data de 14 August trupa germană Haggard va fi delimitată în mod special pentru cei care vin îmbrăcaţi în costum medieval. Accesul în această zonă VIP-medievală va avea loc pe baza biletelor de acces general, dar strict pentru cei costumaţi.

 Participanţii vor beneficia de spaţii de campare si parcare gratuite.
Abonamentele valabile pe toată perioada festivalului (13-15 August 2010), au fost puse în vânzare in reţelele de distribuţie Eventim, TicketPoint şi Biletoo, preţul lor fiind de 60 de lei până în data de 12 August, după care la faţa locului vor costa 70 de lei. Bilete de zi vor fi disponibile la faţa locului la preţul de 10 lei doar pentru zilele de vineri sau duminică, cele eliberate pentru data de 14 August fiind valabile pe toată perioada festivalului. Copiii până în vârsta de 7 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie sa fie însosiţiţi de un părinte. Copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani beneficiază 50%, aceste bilete fiind disponibile doar la fata locului.

Tabăra Medievală va avea loc la Bistriţa-Heidenfeld în perioada 13-15 August 2010. Formaţia germană Haggard, cea mai importanta trupă de medieval-symphonic-metal din Europa, va susţine un concert pe data de 14 August. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu într-o orchestraţie exclusivă, cu elemente specifice medievale, dar promite şi alte surprize. Trupa, în cea mai extinsă formulă a sa, se va deplasa la Bistriţa cu un autocar special, iar pe scenă vor urca 18 muzicieni. În cadrul taberei vor mai avea loc două recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august fiind programat concertul Formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor susţine un concert de rock-medieval. În timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri şi muzică medievală cu cimpoaie şi tobe.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa şi Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză. 
 Programul festivalului precum şi alte informaţii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

Suresa: Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală




MAI MULTE DESPRE Haggard, Trooper
Posted by Dragos P., at 13:32 |  August 11, 2010  | 0 Comentarii  | 3690 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vino în costum medieval-gothic la concertul Haggard de la Bistriţa şi ai acces garantat în faţa scenei!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri