stiri rock

Vino la Rocklaureat 2012 si canta alaturi de TROOPER pe 11 mai in club Fabrica

Vino la Rocklaureat 2012 si canta alaturi de TROOPER pe 11 mai in club Fabrica

TROOPER anunta un nou concert in Bucuresti, pe 11 mai in club Fabrica. Evenimentul va fi prima editie a Rocklaureatului, o competitie muzicala despre care aflati mai multe chiar de la Coiot, solistul Trooper:

 Rocklaureatul, sau altfel spus bacalaureatul rock, este o chemare adresata tuturor liceenilor din Romania. Daca bacalaureatul este un fel de examen de maturitate, rocklaureatul este cel de maturitate rock: un examen la care obtii nota maxima daca stii sa canti si sa te distrezi in vechiul spirit rock’n’roll. Daca iei rocklaureatul ajungi pe scena, in deschiderea concertului nostru din Fabrica si ai sansa sa ne insotesti in urmatorul turneu.”

La Rocklaureat se pot inscrie trupe din toata tara, singura conditie de participare la fiind aceea ca toti membri formatiei sa fie elevi de liceu. Mai multe informatii gasiti aici

Formatiile clasate pe primele trei pozitii la Rocklaureat, vor urca pe scena in seara de 11 mai, alaturi de Trooper. Dintre acestea una singura va fi aleasa castigatoarea Rocklaureatului, de catre  publicul prezent pe 11 mai in club Fabrica. Trupa castigatoare va canta in deschiderea tuturor show-urilor din urmatorul turneu Trooper  Optiunile vor fi exprimate prin vot secret: la intrare fiecare spectator va primi un bilet prin intermediul caruia isi va putea exprima optiunea, o singura data. Pe parcursul recitalului Trooper se va face numaratoare voturilor, iar la final va fi anuntata trupa castigatoare a primei editii de Rocklaureat.

Mult succes tuturor!

 

Posted by Ruxia Sandru, at 14:41 |  March 14, 2012  | 0 Comentarii  | 2579 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vino la Rocklaureat 2012 si canta alaturi de TROOPER pe 11 mai in club Fabrica

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri