stiri rock

Vocea de aur a rockului autohton: „ne intoarcem, daca vom fi doriti”

Vocea de aur a rockului autohton: „ne intoarcem, daca vom fi doriti”
 
Daca v-a fost dor de Kempes si ati simtit ca scena rock a fost incompleta fara vocea sa inconfundabila, nu trebuie sa pierdeti singurul concert pe care vocalul, al carui nume este sinonim cu perioada de aur a formatiei Cargo, il sustine in Bucuresti, alaturi de noua sa trupa, Rezident Ex. Mai ales ca, la doua zile dupa acest eveniment, membrii supergrupului parasesc Romania, iar Kempes a declarat recent urmatoarele: „planuim sa ne intoarcem in primele luni ale anului viitor. Daca vom fi doriți.
 
In cazul in care inca mai stati pe ganduri, iata cateva motive pentru a nu rata concertul eveniment al toamnei:
 
Showul din 21 septembrie este unicul concert pe care Kempes si Rezident Ex il sustin in Bucuresti, locul in care Kempes a cantat de nenumarate ori cu si pentru publicul sau.
 
Showul inseamna reintalnirea lui Kempes cu publicul din capitala, dupa peste 8 ani de absenta, dar si revederea dintre doi muzicieni care, timp de sase ani, au scris istorie pe scena rock: Kempes (ex Cargo, actualmente Rezident Ex) si Alin Achim (ex Cargo, actualmente Desant).
 
Concertul are mare incarcatura emotionala pentru solistul care a declarat urmatoarele: “Imi doresc sa pot spune, daca voi fi intrebat, ca cel mai frumos concert cu REZIDENT EX a fost primul nostru concert in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 21 septembrie.”  Si colegii sai numara zilele pana la intalnirea cu patimasul public bucurestean.
 
La concert veti avea parte de o experienta muzicala complexa, orientata spre mai multe directii: showul va include de la hituri precum “Povestiri din gara”, “Brigadierii” sau “Buletin de stiri”, la compozitii din perioada de inceput a trupei Cargo, scrise de Tavi Iepan, ce constituie o premiera pentru publicul tanar: “Camera viselor”, “Oglinda”, “Inchis, caz de boala” sau “Fotografia.” Desigur, experienta va fi intregita de piesele noi, care dovedesc faptul ca trupa REZIDENT EX va avea un cuvant greu de spus pe scena de profil: “Catedrala Sufletului”, “Soldatul cazut” , “Pompierul atomic” si “Roy Black Sabbath”.
 
Prin prezenta la concert veti lua parte la cele doua concursuri aflate in derulare pana in ziua showului, concursuri ce au ca miza doua chitare Fender (oferite de Guitar Shop si Rock FM) si un abonament la Sonisphere UK 2013 (oferit de Kompas Events). Tragerea la sorti va avea loc in pauza dintre recitalul trupei Desant si showul Rezident Ex. Seriile tuturor biletelor achizitionate pana la momentul extragerii vor lua parte la tombola.
 
Daca detineti bilete VIP sunteti invitati sa incheiati seara alaturi de artistii pe care ii indragiti, la After party-ul din Ageless Club. Aici veti avea posibilitatea sa ii salutati, sa luati autografe, sa faceti poze si sa petreceti alaturi de ei. Biletele VIP sunt disponibile in numar limitat, iar organizatorii estimeaza ca se vor epuiza in cateva zile.  
 
Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:
 
Acces general – 60 RON
 
Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)
 
 
Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.
 
Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 
 
In ziua concertului singurul punct de vanzare autorizat va fi casa de bilete a Arenelor Romane.


MAI MULTE DESPRE Rezident Ex
Posted by Ruxia Sandru, at 12:10 |  September 17, 2012  | 0 Comentarii  | 2543 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vocea de aur a rockului autohton: „ne intoarcem, daca vom fi doriti”

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri