stiri rock

Vohn Toe lansează cel de-al doilea single și videoclip – „So Wrong”

Vohn Toe lansează cel de-al doilea single și videoclip – „So Wrong”
 Vohn Toe lansează cel de-al doilea videoclip și single – „So Wrong”, piesă ce se va regăsi pe albumul de debut, programat pentru lansare la începutul anului viitor, rezultat al colaborarii dintre Alexandru Turcu (chitară, producție) și Vlad Constantin (voce).
 
 
‚So Wrong’ este printre ultimele piese înregistrate, compusă ad-hoc, în pauze. Nu credeam că va intra pe album, dar a devenit una dintre cele mai bune piese. Structural, o vedem ca pe o piesă în două acte și descrie parcursul unei simțiri: de la încredere, la îndoială, la confuzie și, într-un final, trecerea la răzvrătire și abandon. Este expunerea perfectă a situației în care cel care vrea să îndepărteze negura din sufletul celuilalt ajunge să o poarte el însuși,” declară muzicienii de la Vohn Toe.
 

Videoclipul a fost realizat de Alexandru Daș (Valerinne / Modern Ghosts of the Road), iar piesa a fost înregistrată de Răzvan Rizea (Speakaspell Laboratory), mixată și masterizată de Alexandru Turcu și Michael Massier (Delia), cu participarea lui George Ioniță (Glitchclip / Kurokuma) la tobe și a lui Șerban Ionuț-Georgescu (White Walls / Fameless / ASHA) la bas.
 

Sursa: Ioana Călimănescu


MAI MULTE DESPRE Vohn Toe
Posted by Gina S., at 14:02 |  November 08, 2017  | 0 Comentarii  | 2614 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vohn Toe lansează cel de-al doilea single și videoclip – „So Wrong”

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri