stiri rock

VON HERTZEN BROTHERS canta in deschiderea concertului OPETH din Jukebox Venue

VON HERTZEN BROTHERS canta in deschiderea concertului OPETH din Jukebox Venue
Von Hertzen Brothers este trupa aleasa de Opeth pentru a deschide concertele lor din acest turneu, printre care se numara si cel din Bucuresti din data de 29 februarie, de la Jukebox Venue.

Finlandezii Von Hertzen Brothers viziteaza pentru a doua oara tara noastra in ultimele cinci luni, ei fiind prezenti alaturi de Pain of Salvation la prima editie a Romanian Rock Meeting din toamna anului trecut.

Influentati de trupe precum Led Zepellin, Deep Purple si Pink Floyd, cei trei frati, Kie, Mikko si Jonne, au lansat pana acum patru albume de studio, doua dintre acestea primind discul de aur in Finlanda. Approach, aparut in 2006, a fost premiat si cu un Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Cel mai nou disc, intitulat Stars Aligned, a fost lansat in luna martie a anului trecut si imbina rockul progresiv cu elemente psihedelice, pop si rock alternativ. 

Recunoscuti pentru showurile lor energice si spectaculoase, cei trei frati isi definesc muzica ca pe o calatorie spirituala si aventuroasa, plina de impliniri si care suna ca si cand “Foo Fighters ar canta hituri Pink Floyd dupa ce au petrecut ani buni in India fredonand piese Beach Boys”.


Biletele pentru concertul Opeth si Von Hertzen Brothers pot fi procurate online de pe Eventim.ro si din retelele magazinelor Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo, in librariile Humanitas si Carturesti, la urmatoarele preturi:
-        - 85 lei pana la data de 28 februarie

-        - 95 in ziua evenimentului


Concertul este produs de Show Department.


MAI MULTE DESPRE Opeth, Von Herzen Brothers
Posted by Dragos P., at 16:45 |  February 17, 2012  | 0 Comentarii  | 2805 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VON HERTZEN BROTHERS canta in deschiderea concertului OPETH din Jukebox Venue

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri