stiri rock

VOS: concert special la Olimpiada de Rock

VOS: concert special la Olimpiada de Rock

Dupa lansarea pe internet a noului album "The Human Saga", festivalul Olimpiada de Rock din Bucuresti (23 august 2008) reprezinta o ocazie speciala pentru clujenii de la Voices Of Silence.
Pe de o parte trupa va prezenta pentru prima oara in fata publicului noul album "The Human Saga", iar pe de alta parte claviaturistul trupei, Feri isi va lua ramas bun temporar de la rockerii din Romania.
El va petrece urmatorii doi (poate chiar trei) ani in SUA, timp in care se va lucra via internet pentru urmatorul album.
Cu toate astea, concertele de promovare al noului album vor continua, pe scena Feri fiind inlocuit in acesti ani de Dorin Panduru (Vespera - voce, chitara).
In toamna, Voices Of Silence isi va promova albumul live la Cluj in cadrul festivalului Maximum Rock din luna octombrie 2008.
Va fi a doua lansare din tara dupa Bucuresti, dar va fi primul concert cu noul "clapar" care il va inlocui pe Feri pe perioada in care el va fi plecat in SUA.


Asculta si descarca piesele de pe noul album in intregime si gratuit de pe www.voicesofsilence.roMAI MULTE DESPRE Voices of Silence
Posted by at 00:00 |  August 22, 2008  | 1 Comentarii  | 2072 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VOS: concert special la Olimpiada de Rock

  • Vocea trage jos instrumentalul in partile pe care le acopera.

    1. Posted by Opetihian | 24 August 2008 21:23
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri