stiri rock

Vulture Industries prezintă un videoclip live la piesa „Strangers”, extrasă de pe noul album

Vulture Industries prezintă un videoclip live la piesa „Strangers”, extrasă de pe noul album
Astăzi veţi asculta un cântec captivant în genul progressive, creat de norvegienii avangardişti de la Vulture Industries. Piesa „Strangers” este extrasă de pe noul lor album, intitulat „Stranger Times” şi prevăzut a fi lansat pe 22 septembrie. Mai jos găsiţi un videoclip live filmat la cea mai recenta ediţie a festivalului lituanian Kilkim Žaibu, unde Vulture Industries a interpreat această compoziţie jazzy şi morbidă, în faţa unui public numeros.
 
 
Videoclipul a fost filmat de Janis Krivans, Janis Stals şi Jekabs Vilkarsis de la Rocknfilms şi montat de Krivans. Cât despre piesă, membrii Vulture Industries au spus că „‘Strangers’ a definit sunetul albumului nou. Aceasta a devenit un punct focal de-a lungul procesului de producţie şi a fost prima piesă pe care am mixat-o. Piesa a avut o naştere lentă, pornind într-o formă şi o expresie complet diferite. În final, riff-ul de la început a rămas singurul fragment din conceptul iniţial. ‘Strangers’ este una dintre cele doua piese mai epice de pe album. Îmbină rockul progressive cu influenţele post-metal, cu un refren solid şi un lead de chitară care l-ar face pe Roky Erickson să urle.

Pe la sfârşitul lunii august, Vulture Industries va începe un turneu european, iar noua lor creaţie va fi prezentată fanilor români prin intermediul a două concerte, primul în Cluj-Napoca pe 15 noiembrie, iar al doilea în următoarea zi, în Bucureşti. „Stranger Times Over Europe” conţine suficiente date încât să-i puteţi prinde pe muzicieni pe drum, în funcţie de programul pe care îl veţi descoperi în imaginea de mai jos.
 
 
Foto: Jarle H. Moe


MAI MULTE DESPRE Vulture Industries
Posted by Gina S., at 16:29 |  July 25, 2017  | 0 Comentarii  | 3196 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vulture Industries prezintă un videoclip live la piesa „Strangers”, extrasă de pe noul album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri