stiri rock

Vulture Industries scoate primul cântec de pe noul album şi anunţă un turneu european

Vulture Industries scoate primul cântec de pe noul album şi anunţă un turneu european
Cel de-al patrulea album de studio al muzicienilor avangardişti din Norvegia, adică Vulture Industries, va fi lansat pe 22 septembrie la Season of Mist. Astăzi avem în premieră prima piesă extrasă de pe albumul „Stranger Times”, aşadar, iată un lyric video realizat de Costin Chioreanu, cu ilustraţii care reprezintă forme ale nebuniei lumeşti prin intermediul expunerii unei dimensiuni fascinante şi spectaculoase, tipice universului burlesc definit de Vulture Industries.
 


În legătură cu piesa „As the World Burns”, muzicianul principal de la Vulture Industries a declarat următoarele: „Acest cântec reprezintă partea mai rock a acestui album şi este preferatul meu. ‘As the World Burns’ are de-a face cu interdependenţa dintre viziunile extreme asupra lumii, unde fiecare are nevoie de cealaltă pentru a-şi justifica existenţa – o temă destul de relevantă în prezentul nostru ciudat şi nedesluşit. Din nou, am făcut echipă cu prietenul nostru şi cel de-al şaselea membru, minunatul Costin Chioreanu, pentru un videoclip. Bineînteles, Costin a creat şi coperta albumului. Acestea sunt primele roade ale cooperării continue dintre noi şi promit cu toata sinceritatea că mai sunt mult alte recolte bizare în pregătire.”  
 
© Jarle H. Moe

Vocalistul Bjørnar E. Nilsen a mai spus: „Continuând direcţia pe care am început să o explorăm cu ‘The Tower’, cred cu bucurie că ‘Stranger Times’ iese în evidenţă ca o lucrare definitorie pentru noi. Aceasta împacă diferenţele stilistice pe care le-am atins în trecut şi extinde scopul nostru în acelaşi timp, incluzând o doză de rock mai solidă în mix. Pentru mine, acesta este cel mai solid album al nostru de până acum şi este, în mod evident, cel mai bine produs. Sunt curios să văd cum vor reacţiona fanii noştri, dar fiind vorba de persoane inteligente şi de treabă, aşteptăm de fapt să le placă destul de mult… Şi poate şi ceva insulte care să ne amintească faptul că suntem muritori.

Vara aceasta, Vulture Industries va porni într-un nou turneu european, bazat atât pe părţile vestice, cât şi estice, iar Bucureştiul şi Clujul sunt incluse în schema principală. „Acesta va fi cel mai ambiţios turneu de până în prezent şi, bineînţeles că suntem entuziasmaţi şi de-abia aşteptăm să vizităm locurile noastre preferate şi oamenii din nou,” au mai spus muzicienii de la Vulture Industries. „Suntem încântaţi că avem şansa să prezentăm materialul de pe noul ‘Stranger Times’ în concerte. Vom mai suplimenta aceste date cu altele preferate din catalogul nostru. Îi apreciem pe toţi cei care îşi doresc să audă o piesă sau două şi dau o fugă pe Facebook-ul nostru şi ne lasă un comentariu. Consideraţi-vă invitaţii noştri aleşi din inimă şi spuneţi-ne ce vreţi să ascultaţi!

Mai jos găsiţi toate datele anunţate până în acest moment, aşa că vă puteţi decide asupra locului în care puteţi descoperi muzica nouă a norvegienilor şi show-ul lor captivant.



 


MAI MULTE DESPRE Vulture Industries
Posted by Gina S., at 17:35 |  June 28, 2017  | 0 Comentarii  | 4819 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vulture Industries scoate primul cântec de pe noul album şi anunţă un turneu european

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri