stiri rock

WHITE WALLS anuleaza concertele pe terment nedeterminat

WHITE WALLS anuleaza concertele pe terment nedeterminat
"Trecem cu toții printr-o perioadă extraordinar de dificilă. Durerea pe care o simțim este absolut imposibil de pus în cuvinte, din păcate la fel și furia și neputința.

Am stabilit unanim zilele trecute că ne este imposibil să cântăm până când colegii din Axial Lead (care trebuiau să fie cu noi pe 12 Noiembrie în București) și restul oamenilor ce se luptă în spitale nu își revin. Drept urmare, anulăm toate concertele White Walls, pe termen nedeterminat. Când ne vom vedea prietenii din nou ne vom mai gândi să punem concerte.

De asemenea, ne declarăm 100%
în asentimentul colegilor de la TAINE. Începând de la viitorul concert White Walls, la evenimentele la care vom participa va fi strict interzis fumatul. De asemenea vom mai opera o serie de modificări în contracte/ridere, care probabil vor reduce drastic numărul locurilor în care vom putea cânta. Sperăm că ne puteți înțelege.

Dacă doriți totuși să participați la concerte în perioada imediat următoare, vă putem îndrepta către eforturile umanitare ale colegilor de la Impreuna rezistam, care vor ține în data de 14 Noiembrie concerte caritabile simultane în mai multe orașe. Detalii găsiți pe pagina lor.

În continuare, vă rugăm enorm să vă implicați pe cât posibil în ajutorarea celor care au nevoie de voi după această tragedie. Un bun punct de început este pagina
Impreuna rezistam, de mai sus.
Aveți grijă de voi.
WW.
"


MAI MULTE DESPRE White Walls
Posted by H., at 14:26 |  November 03, 2015  | 0 Comentarii  | 2142 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHITE WALLS anuleaza concertele pe terment nedeterminat

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri