stiri rock

White Walls, Psycho Symphony si Abigail vor canta la Maximum Rock Festival 2013

White Walls, Psycho Symphony si Abigail vor canta la Maximum Rock Festival 2013
Din cauza problemelor interne, formatia EVILE nu va mai canta la editia de anul acesta a festivalului "Maximum Rock", dar locul ei va fi luat de doua dintre cele mai importante nume de pe scena locala de metal!
 
Thrasherii britanici au fost nevoiti sa-si anuleze toate concertele din cauza plecarii chitaristului Ol Drake. Desi initial acesta trebuia sa ia parte la evenimentele ramase din turneu, muzicianul a parasit formula mai devreme decat era preconizat.
 
Evile vor fi inlocuiti cu doua formatii importante care cu siguranta vor acoperi golul lasat. Este vorba despre PSYCHO SYMPHONY din Carei si WHITE WALLS din Constanta, formatii care vor urca pe scena festivalului in data de 25 octombrie 2013.
 
Concertul trupei de la "Maximum Rock Festival" face parte din turneul national de promovare a materialului, dar are si cateva caracteristici speciale. Intai, reprezinta primul eveniment post-lansare al formatiei White Walls asa ca fanii vor avea parte de o prestatie plina de noutati, cu un setlist complet diferit fata de cel de pe data de 10 octombrie.
 
Cat despre Psycho Symphony, una dintre cele mai interesante trupe autohtone "grele", abordand genul psychedelic progressive metal - o combinatie unica pe piata locala, metalistii din Carei au sarbatorit anul trecut aniversarea a 20 de ani de activitate!

Pe langa White Walls si Psycho Symphony, line-up-ului festivalului Maximum Rock i se mai alatura un nume important din lumea metal autohtona. Este vorba despre ABIGAIL, o trupa de renume international, considerata printre primele exponente ale genului death/doom in Romania. Formatia va urca pe scena festivalului in data de 26 octombrie 2013.

Reamintim ca Abigail se alatura celui mai greu line-up al toamnei la Maximum Rock Festival, cantand impreuna cu colegii de la Dirty Shirt, God the Barbarian Horde, White Walls, Psycho Symphony, dar si cu My Dying Bride, Leaves' Eyes, Samael, The 69 Eyes, Atrocity si altii. 

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.
 
 
Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.
Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).
 
Bilete pentru o singura zi: 
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 - 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie
 
Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 - 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie


Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Abigail, Psycho Symphony, White Walls
Posted by Dragos P., at 16:32 |  September 12, 2013  | 0 Comentarii  | 2803 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: White Walls, Psycho Symphony si Abigail vor canta la Maximum Rock Festival 2013

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri