stiri rock

White Walls semnează un parteneriat cu MIG Management

White Walls semnează un parteneriat cu MIG Management
La câteva zile după împlinirea unui an de la primul concert, formaţia de progressive metal White Walls anunţă semnarea unei colaborări non-exclusive cu MIG Management, marcând astfel creşterea continuă a formaţiei din Constanţa, ale cărei reuşite naţionale şi internaţionale au câştigat respectul scenei rock din România.

Colaborarea se va materializa în realizarea de merchandise White Walls precum şi în suplimentarea CD-urilor “Mad Man Circus”, în acest moment albumul de debut al constănţenilor fiind sold-out. De asemenea MIG Management vor face booking pentru White Walls la anumite concerte şi festivaluri. În această idee, ca prim rezultat al colaborării, cei de la White Walls vor cânta alături de Bolthard in deschiderea show-ului Blind Guardian la 1 Mai Rock Fest.

MIG Management şi-a făcut simţită prezenţa pe piaţa underground odată cu relansarea Bolthard, iar unul dintre rezultatele notabile ale anului 2010 este contribuţia la lansarea oficială a albumului “Unbekannte” al trupei Kistvaen, precum şi la turneul naţional aferent, contribuţie ce a dovedit dedicaţie şi profesionalism. “Suntem entuziasmaţi de încrederea oferită de MIG Management şi de perspectivele colaborării noastre. Simţim că suntem pe pante ascendente ce s-au întâlnit, şi acest lucru nu poate decât să ne bucure” a declarat Alex Dascălu, chitaristul White Walls.

Cei de la White Walls sărbătoresc astfel un an de la primul concert, un an ce a conturat o carieră tânără dar bogată în reuşite spectaculoase: locul 1 la The Battle Of Rocksin (Aprilie 2010), locul 1 la Stufstock Newcomers (August 2010), locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (Octombrie 2010), locul 1 la finala naţională Global Battle Of The Bands (Noiembrie 2010), locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (Februarie 2011), locul 5 la finala mondială Global Battle Of The Bands, organizată în Kuala Lumpur - Malaezia (Februarie 2011). Albumul lor de debut, “Mad Man Circus”, apărut în Octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenţă Creative Commons) a fost foarte bine primit de critici şi de publicul larg, primind recenzii favorabile şi din afara graniţelor, care au dus spre confirmarea White Walls drept prima trupă din România ce va cânta la festivalul ProgPower Europe în Octombrie 2011.


Pentru mai multe informaţii despre White Walls,  folosiţi pagina http://facebook.com/whitewallsofficial .

Sursa: Stay Metal Forever


MAI MULTE DESPRE White Walls
Posted by Dragos P., at 09:33 |  April 05, 2011  | 0 Comentarii  | 3650 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: White Walls semnează un parteneriat cu MIG Management

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri