stiri rock

WITHIN TEMPTATION au filmat doua videoclipuri in Romania

WITHIN TEMPTATION au filmat doua videoclipuri in Romania

Bucuresti, 25 aprilie

Capul de afis de la ARTMANIA Festival 2007, formatia olandeza Within Temptation au filmat, sapamana trecuta, in Romania, doua videoclipuri pentru piesele Frozen si The Howling, de pe ultimul lor album de mare succes lansat in luma martie, The Heart of Everything. Videoclipurile au fost filmate cu sprijinul casei de productie Parcfilm, din Bucuresti.

Cei de la Within Temptation spun ca asteapta cu nerabdare sa se reintoarca in Romania, pentru a canta la  ARTMANIA Festival 2007 la Sibiu, pentru ca deja au fost impresionati de ceea ce au vazut, dar si de fanii lor romani.

"Abia asteptam sa revenim, pentru ca din ceea ce am vazut pana acum, aveti o tara foarte frumoasa si cred ca trebuie neaparat sa cantam aici", a declarat, la filmarile pentru videoclipuri, chitaristul si compozitorul trupei, Robert Westerholt.

Acesta a spus ca inca din momentul anuntarii participarii la ARTMANIA Festival 2007, fanii Within Temptation din Romania i-au asalat cu mesaje

"E un sentiment extrem de placut sa stii ca oamenii stiu ca venim si ca ne aseapta", a spus Robert Westerholt.

De asemenea, chitaristul de la Within Temptation crede ca muzica trupei se potriveste foarte bine cu Romania.

"Atmosfera din Romania este incarcata de istorie - se vede peste tot, de la ahitectura speciala pana la peisaje- si cred ca muzica noastra, care este foarte dramatica, se potriveste foarte bine cu acest tip de atmosfera", a spus acesta.  Înainte de a pleca, cei de la Within Temptation si-au luat o zi libera pentru a vizita Bucurestiul.

ARTMANIA Festival 2007

Publicul roman ii va putea vedea pe Within Temptation la ARTMANIA Festival 2007, care se va desfasura pe o perioada de trei zile, in Piata Mare din Sibiu, intre 15 si 17 iunie. Festivalul va beneficia si de prezenta altor nume definitorii pentru muzica rock, care deja au scris istorie, ca Anathema, My Dying Bride, Tarot, The Gathering si Haggard.

A doua editie a Festivalului ARTMANIA isi propune sa isi consolideze statutul de cel mai mare festival de muzica rock din Romania, dar si cel de eveniment cultural important, in cadrul programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.

ARTMANIA Festival 2007 este un proiect cultural finantat prin Programul Sibiu Capitala Culturala 2007.

Va reamintim ca biletele pentru ARTMANIA Festival 2007 au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara, pe www.bilet.ro si in magazinul Muzica din Bucuresti.

Pentru imagini de presa in premiera in Romania, va rugam accesati: http://www.artmaniafestival.ro/media/within_ro/ . Va rugam sa specificati sursa foto, Bogdan Ciovica.
 
Informatii de presa si acreditari:

Sonia Lodi, Press & PR Coordinator
Tel 0788.967.033
press@artmaniafestival.ro



MAI MULTE DESPRE Within Temptation
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  April 25, 2007  | 2 Comentarii  | 7474 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WITHIN TEMPTATION au filmat doua videoclipuri in Romania

  • ii admir foarte mult pe cei de la within temptation shi imi pare foarte rau k nam sa pot fi la concert ..hmmmn sunt in perioada bacu-ului ...ceea ce ma streseaza ....within temptation trupa kre marita sa fie ridicata in slavi ........ii iubesc foarte mult!!!!!!ceea ce fac ei e o arta !!!!!

    1. Posted by teo | 26 Aprilie 2007 15:13
  • Ma bucur ca WT au facut videoclipurile la noi. Cu ocazia asta poate ne vom face mai cunoscuti. Abia astept sa vina WT la Sibiu. :)

    2. Posted by Maverick | 28 Aprilie 2007 20:54
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri