concerte

ACT live unplugged

ACT live unplugged
TRUPE: ACT

Cand baietii de la ACT mi-au zis ca vor canta intr-o locatie ceva mai "intima", nu m-as fi gandit in veci ca "intim" desemneaza un spatiu in care ai privilegiul de a sta la cativa centimetri de muzicieni si... aaa... la cativa centimetri de boxe, in acelasi timp. Ei bine, locatia in care ACT au cantat vineri seara se potriveste acestei noi definitii a respectivului termen.

 

 

 

Formatia anuntase un concert unplugged, dupa care personal nu ma omor, dar am avut placuta surpriza de a auzi pe alocuri piese cantate acustic (semi-acustic?) - ma rog, ca sa nu ne incurcam in termeni tehnici - cu ceva mai multa vana decat un unplugged obisnuit. Fara sa ma lungesc prea mult, iata bunele si relele - bineinteles, in umila opinie a cronicarului.

Mi-au placut: Oamenii-nisip, E supect de bine, Alternativ (nici o surpriza, astea-mi placeau si pe album); preluarile dupa Audioslave (o surpriza mare si foarte placuta, inclusiv la vocea lui Costica Sandu); modul in care trupa a reusit sa tina un sunet decent intr-o locatie destul de dificila; si publicul, foarte receptiv la show (evident, la un asa spatiu intim, toata lumea venise exclusiv pentru ACT si se vedea chestia asta).

Nu mi-au placut: Sa fie anarhie si Politicianului X (aici nu mai e vorba de ce imi placea pe album - pur si simplu parca nu-s facute pentru unplugged/acustic/whatever); incheierea cu Livin' On A Prayer - e si o chestie subiectiva, dar dupa Audioslave pretentiile urca automat; sunetul - pe ici-pe colo.
Nu sunt decis: spatiul... intim. Duceti-va si voi la un concert si dati-va cu parerea.

 

 

 

Playlist:

01. E randul meu
02. Zgomot
03. Striga
04. O bere-n plus
05. Ora de varf
06. E suspect de bine
07. Colt de cer
08. Alternativ
09. Sa fie anarhie
10. Politicianului "X"
11. Like a Stone (cover Audioslave)
12. Be Yourself (cover Audioslave)
13. Oamenii-nisip
14. Sa le facem felu’
15. Livin’ on a prayer (cover Bon Jovi)

Autor: Tzugu
Vezi galeriile trupelor: ACT

Data concert:  February 21, 2009  | 3 Comentarii  | 3577 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ACT live unplugged

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte