concerte

MARDUK & VADER la Cluj Napoca

MARDUK & VADER la Cluj Napoca
TRUPE: Marduk, Vader

Anul metalic a inceput in forta pentru clujeni, cu un excelent concert care i-a avut ca headlineri pe Vader si Marduk. Evenimentul a inceput la timp fara intarzieri, avand loc in Irish Music Pub. Au fost prezenti in jur de 200 de oameni, numai bine pentru acest local.

Prima trupa care a evoluat a fost Sinate, un death metal cu elemente thrash, destul de ok executat. Showul a fost dragut, dar nu s-a remarcat prin nimic special. Sunetul a fost putin prea tare la ei, poate si din cauza ca publicul era cam rar in zona. Probabil asta s-a datorat sindromului primelor trupe, la care lumea nu prea ajunge.

 

 


Urmatoarea trupa a fost Mastic Scum, un fel de grindcore modern, mai mult core, decat grind. Ei promoveaza al patrulea album intitulat "Dust". La ei oamenii au inceput sa se miste, sala incepand sa se umple in asteptarea celor de la Vader.




Mult asteptatii polonezi de la Vader au dat un show de zile mari plin de forta, asfel incat s-a legat si un mospit bunicel. Sincer m-a interesat foarte mult sa vad Vader in noua componenta, mai ales ca stiam ca o sa cante cu chitaristul Vogg din Decapitated, dar au cantat cu un alt chitarist, Marek Pajak din trupa Esqarial. Inainte de turneul asta el l-a inlocuit pe Vogg, care s-a decis sa reformeze Decapitated. Am avut ocazia sa-l vedem pe Peter din nou, mult mai energic si mai plin de viata decat inainte, pe Reyash - bas, care a evoluat si cu Incantation in turneul care a inclus Romania. Singura obiectie e ca showul Vader a fost cam scurt. As putea sa zic ca mi-a placut chiar mai mult decat precedentele concerte cu Vader. Playlistul a fost urmatorul: Devilizer, Rise Of The Undead, Never Say My Name, Sothis, Wings, Carnal, Impressions in Blood, Death in Silence, Black to the Blind, Impure, si nelipsita Dark Age, This is the War, Lead Us.


Marduk au inceput recitalul cu un intro potrivit pentru a crearea o atmosfera intunecata. Chiar daca nu sunt fan a lor, trebuie sa recunosc ca au sunat bine, si au fost pe placul fanilor prezenti acolo. Alaturarea Vader si Marduk a fost foarte fericita, si mai ales spre bucuria publicului. Din playlistul lor am sa enumar: With Satan And Victorious Weapons, On Darkened Wings, Into Utter Madness, Blooddawn, Still Fucking Dead (Here's No Peace), Beyond The Grace Of God, Materialized In Stone, Phosphorous Redeemer, The Levelling Dust, Baptism By Fire, Wolves, Panzer Division Marduk.




Per total a iesit un show bun, cu doua trupe mari de care nu ai putea sa te saturi niciodata. Mie sincer mi-a facut mare bucurie sa le revad. Felicitari Hatework guys & CJHC, noroc si asteptam noi evenimente la fel! 


Autor: Vile
Foto: Ella
Vezi galeriile trupelor: Marduk, Vader

Data concert:  January 13, 2010  | 0 Comentarii  | 3781 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MARDUK & VADER la Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte