concerte

Motorhead: Unchii perversi au ajuns la Bucuresti!

Motorhead: Unchii perversi au ajuns la Bucuresti!
TRUPE: Motörhead

1, 2, 3, 4!

Motorhead sunt una dintre acele trupe ce nu mai au nevoie de nici o prezentare. Atuci cand rostesti numele trupei, inevitabil gandul iti fuge ori la influenta ce a fost adusa de trupa atat pentru scena metal cat si pentru cea punk, dar si la Lemmy, un muzician cu o cariera remarcabila si cu un stil de viata care te face sa te intrebi: Cum naiba inca mai poate? Iar dupa prestatia trupei din data de 2 iulie de la Bucuresti, din cadrul B'estfest, s-a putut observa faptul ca Lemmy is alive and kicking, breathin' the air, ca sa parafrazez un vers din piesa Back From the Dead a celor de la House of Pain.

Lemmy: Alive and kicking, breathin' the air!

Revenind insa la concertul in sine al celor de la Motorhead, pot spune ca in ciuda faptului ca a fost destul de intens si ca Motorhead s-au bucurat de o primire mai mult decat calduroasa din partea celor prezenti in fata scenei in acea seara, multe dintre titlurile cu greutate ale trupei au lipsit din setlist-ul acestui concert. Nu au fost cantate titluri precum Orgasmatron, Born to Raise Hell, No Class sau The Game ca sa amintesc doar cateva dintre titlurile ce ar fi ridicat si mai mult stacheta in privinta acestui concert. Insa au fost multe altele dintre piesele clasice Motorhead. Concertul a inceput cu Iron Fist si ne-au mai oferit pe parcurs titluri precum Overkill, Stay Clean, Metropolis, Killed by Death, In the Name of Tragedy, Rock Out, Another Perfect Day sau Ace of Spades.

Rock out, with your cock out!

Phil Campbell a demonstrat si de aceasta data ca este mintea cea mai limpede din formatie, si a avut grija ca totul sa iasa asa cum trebuie, a interactionat cu publicul si a stiut ce sa faca ca sa mentina aprinsa vapaia focului din sufletele celor prezenti la acest eveniment. Mikkey Dee, este exact asa cum l-ati vazut fie in videoclipuri, inregistrari video sau alte concerte. Parca bagat in priza incat ramaneai cu impresia ca suedezul construieste acest recital asemenea unui paianjen ce tese o panza deasa, gata sa prinda urmatoarea prada si sa o devoreze. Si asa a si fost, prin prestatia sa din spatele tobelor, Mikkey Dee, a capturat legiunea de fani si curiosi veniti sa ii vada la lucru la B'estfest. Iar despre Lemmy ce mai poate spune? Lemmy, asemeni unui unchi pervers (wicked uncle), asa cum ii place sa isi spuna, invata o noua generatie cum sta treaba cu rock'n'roll-ul.

You know I'm born to lose, and gambling's for fools...


Inchei prin a spune ca Motorhead ar fi meritat sa fie headliner al acestui eveniment, sau ar fi meritat sa aiba la dispozitie un timp alocat ceva mai lung pentru acest recital, cu atat mai mult cu cat a fost prima data in care cei trei muzicieni au concertat in Romania. Despre sonorizarea de la acest eveniment probabil ca se vor plange multi, insa conta foarte mult locul in care te aflai, si daca erai mai interesat de bere sau alte treburi din perimetrul festivalului si nu te aflai in fata scenei, nu aveai parte de un sunet atat de bun. Insa in fata scenei nu au existat probleme de aceasta natura. They are Motorhead and they play rock'n'roll!

Foto: Mad

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: Motörhead

Data concert:  July 02, 2009  | 0 Comentarii  | 4105 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Motorhead: Unchii perversi au ajuns la Bucuresti!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte