concerte

Shining la Brasov

Shining la Brasov
TRUPE: Indian Fall, Shining (Swe)

Mult asteptatul concert  Shining din Brasov a reusit sa aduca fani din toata lumea in seara de 21 martie. Am ajuns acolo cu jumatate de ora inainte de a incepe concertul (ora 20) , dar oricum dupa cum era asteptat, spectacolul a inceput dupa 20:30.

 

Indian Fall

 

Lumea era dornica sa vada show-ul oferit de la cei de la Shining, dar inainte de ei, o sa scriu despre formatia Indian Fall care a cantat in deschidere. Cu toate ca au fost cateva probleme tehnice, brasovenii de la Indian Fall nu au dezamagit publicul si au chiar impresionat si pe cei care era in alte tari. Indian Fall au cantat 11 piese atat vechi cat si noi.

 

 

Shining

 

Pregatirile pentru Shining au facut ca publicul sa devina tot mai agitat si toti abia asteptau sa vada ce spectacol va oferi Kvarforth pe scena. Dupa o pauza nu prea lunga intre formatii, solistul Shining a aparut in aplauzele fanilor. Kvarforth nu a surprins pe nimeni prin actiunile sale si s-a simtit in largul lui pe scena. Evident ca nu au putut lipsi cunoscutele manifestari scenice ca vomitatul, scuipatul alcoolului pe public, stingerea mucurilor de tigara pe piept. Cei de la Shining au cantat in jur de doua ore spre multumirea fanilor pe care nu i-a dezamagit cu prestatia sa oferita. De asemenea s-a putut observa ca lui Kvarforth  i-a placut reactia publicului romanesc la tot ce a facut si a fost extrem de multumit sa vada ca oamenii ii stiau piesele. Formatia a cantat melodii pe vechi, dar au avut si melodii noi care au fost prima data interpretate live.

 

Indian Fall:

 

 

 

Shining:

 

Vezi galeriile trupelor: Indian Fall, Shining (Swe)

Data concert:  March 21, 2009  | 7 Comentarii  | 3688 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Shining la Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte