concerte

Top T: Cronica de Concert Ura De Dupa Usa

Top T: Cronica de Concert Ura De Dupa Usa
TRUPE: Ura de dupa usa

La cat de nerabdatori asteptam revenirea pe scena Top T-ului,asa de repede a trecut acest eveniment.

Pai sa zicem ca ne asteptam,ca de altfel si trupele celelalte si organizatorii,la o prezentza a publicului ceva mai consistenta, dar se pare ca datele desfasurarii chiar au fost impedimente puternice in calea prezentei fanilor in numar cat mai mare.Sa trecem la reprezentatia noastra.Am urcat pe scena pe la 20/30,asa ca la o noua revenire,parca ne tremurau la toti sufletele.

Cu piesa Flagelul am incalzit asistentza printre care se aflau si prieteni vechi ai nostrii si cunoscatori ai pieselor, iar de alta parte multi tineri,deci din noul val, foarte receptivi, unii sau multumit sa stea jos si sa ne asculte,iar altii au venit in fatza la show. In mare ne-a multzumit prestatia,insa la sunet au fost deseori probleme cauzate de mici inconvenientze tehnice,asta nu ca nu am fi obisnuitzi cu ele si mai ales, ca trupa ce deschidea seara respectiva. Cantarea a tzinut o ora si pentru noi a insemnat un nou inceput,este pacat ca cei care au fost desemnatzi de publicatziile care ii platesc, doar unii,nu generalizam,in loc sa scrie obiectiv despre fiecare trupa in parte, se rezuma sa faca mici comentarii nefiind in cunostintza de cauza despre formatzia la care se refera.

Ca la publicatziile de sport, unii jurnalisti sunt rautaciosi cu unele trupe din provincie,nescriind exact ce s-a intamplat.

Noi credem ca de-aceea au fost trimisi la eveniment, pentru ca fanii rock sa aibe informatzii cat mai in detaliu, dar asta nu este treaba noastra, ci a sefilor dumnealor, este trist ca un jurnalist sau ce este pers. la care ne referim, scrie ca nu a auzit de noi, pai o anuntzam pe acea persoana ca existam din 1993 si nu doar cu numele. Noi le multzumim organizatorilor si fanilor pentru ca nu ne-au uitat si promitem ca vom fi insistentzi in promovarea trupei la posturile de radio si tv., iar in curand vom fi prezenti in toata Romania pe scenele de gen si cu ajutorul casei de management Metal Masters.

Va dorim tuturor, un PASTE FERICIT si va lasam in compania pozelor de la eveniment!

 

 

 

 

 Sursa: http://www.uradedupausa.ro/uddu/cronica_top_t_buzau_2008.html

Fotografii de Voinea Catalin

Vezi galeriile trupelor: Ura de dupa usa

Data concert:  April 17, 2008  | 6 Comentarii  | 6272 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Top T: Cronica de Concert Ura De Dupa Usa

  • sunteti foarte amuzanti! Llimbajul de messenger nu se preteaza unei cronici de concert, nu stiu cum metalfan accepta aceste formulari : prezentza, cunostinza, formatzia..Vorbim romana sau messengereza?
    Si o nelamurire: este cronica de concert sau critica la adresa mea? Ca am primit foarte putine informatii despre ce s-a intamplat pe scena si mai mult acuze nefondate..
    In rest, sa ne maturizam!
    mult succes.

    1. Posted by advent | 28 Aprilie 2008 18:36
  • advent, baietii tzi-au zis un lucru simplu: daca scrii o cronica fi sigura ca stii despre ce scrii. Este si vina noastra ca poate ar fi mai bine sa stabilim mai clar diferenta intre o cronica de spectator si cronica a redactiei. UDDU se inseala intr-o singura privinta si anume platitul - nimeni nu te-a platit sa faci cronica respectiva. Cred totusi ca discutia ar fi bine sa se opreasca aici.

    2. Posted by JohnBlack | 29 Aprilie 2008 00:32
  • Nu avem pretentia ca suntem cronicari,insa vrem sa se faca cronici doar pe baza datelor,nu iti suntem pe plac,asta e,nu esti nici prima ,nici ultima contestatara.Noi nu suntem virtuosi ai instrumentelor,ca daca era asa intram la Filarmonica.Cat despre"tzi",era clar ca vrem sa se distinga despre ce litera este vorba,in fine daca ai ceva sa ne spui.te rugam sa o faci direct cu noi la adresa care o poti gasii usori,daca nu ,spor la scris si regretam sincer ca suntem luati la pret de matineu de cineva care nici macar nu stia pana la Top T ,de Ura!Promitem ca aceasta este ultim noastra aparitie aici si daca esti asa pornita pe noi,esti libera sa ne improsti cu noroi!Pai exact acest lucru ti-l reprosam ,ca nu ai scris nimic din ce s-a intamplat pe scena si ai facut misto,ca" vocalul urla" ceva de genul"unde e berica meaa",de fapt era"unde mi-e sticluta,dati-mi sticluta",asa ca sa te edifici,ca nu noi am fost cei care au inceput balacareala. Ne cerem scuze pentru ca nu am rezistat sa nu raspundem acestei provocari!Multumim publicatiei care ne-a gazduit dreptul la replica,adica Metalfan.De acum incolo ne vom exprima doar pe scena!

    3. Posted by URA DE DUPA USA | 29 Aprilie 2008 09:42
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte