concerte

Trooper - 12 ani de amintiri

Trooper - 12 ani de amintiri
TRUPE: Trooper

 

Pana atunci ii mai vazusem pe Trooper doar la Arenele Romane. De vreo trei ori; si de fiecare data in deschiderea unor formatii straine – c-asa a fost norocul. De fiecare data am ramas cu aceeasi impresie: o trupa solida, facuta din profesionisti, dar pe care mai degraba o apreciam decat o iubeam.
Concertul din Old School a reusit sa schimbe chestia asta. Pentru ca in Old School Trooper a transmis atata emotie celor cateva sute de oameni literalmente burdusiti langa scena sau inghesuiti pe la balcon, incat probabil s-au facut placuti si celor cativa domni respectabili cu parul carunt care se invarteau pe langa intrare. 

 

 

Evenimentul a avut cateva minusuri care de obicei ucid placerea spectatorilor: prea multa inghesuiala, prea mult fum din tigari (si efecte tehnice), prea multa lume pe scari, imposibil de multa lume la bar.  

 

 

Dar ce mai conteaza toate astea cand aceeasi prea multa lume ignora fumul canta de la Dispari din ochii mei pana la ultima piesa, cand aceeasi prea multa lume trece peste orice inghesuiala si bate din palme pe toata durata lui Cum vreau eu si cand aceeasi imposibil de multa lume se bucura ca o ceata de copii la prima explozie de confetti de la Ce-a fost a fost?. Evident, nu mai conteaza.

 

 

 

 

Chiar si mica problema tehnica de la mijlocul concertului a fost doar un prilej pentru ca publicul sa cante “La multi ani!” pentru baietii din Targoviste. Cum a spus si Coiotul intr-una dintre interventiile sale de inceput: “Sarbatorim nu doar 12 ani de Trooper, ci si 12 ani de prietenie! Trooper e copilul nostru si il sarbatorim in fiecare an!”.
M-am uitat pentru un timp la ecranul de langa scena, pe care se derula “jurnalul” video al existentei grupului. Era impresionant, cum oamenii se uitau si aratau brusc cu degetul, recunoscand un concert vechi la care fusesera, sau un loc familiar in care-i vazusera. Probabil asta inseamna sa ai o relatie de lunga durata cu un public pentru care te-ai daruit.

 

 

 

As fi ipocrit sa va spun ca m-am convertit brusc intr-un mare fan Trooper. Am in continuare piese care-mi plac si piese care nu-mi plac, ca orice ascultator obisnuit. Dar pot sa spun cu mana pe inima ca e incredibil cum au facut sa vibreze sala aceea plina. Sper doar ca intr-o buna zi sa umple si Arenele si, de ce nu, un mare stadion. Pentru ca si-au ales un singur drum si se pare ca se tin de el.

 

  

 

Autor: Tzugu
Vezi galeriile trupelor: Trooper

Data concert:  November 16, 2007  | 8 Comentarii  | 5256 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trooper - 12 ani de amintiri

  • un concert exxxxtraordinar...bravo baietilor..si la mai multi ani pe scena...

    1. Posted by Alexx | 22 Noiembrie 2007 09:10
  • Prea mishto concertul... felicitari!!! LA MULTZI MULTZI ANI de acu inainte! si la cat mai multe concerte :D

    2. Posted by Sibby | 22 Noiembrie 2007 19:55
  • cea mai buna trupa heavy metal din Romania.punct

    3. Posted by xoxo | 23 Noiembrie 2007 11:58
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte