AKRAL NECROSIS: lansare album 'Underlight' în București

TRUPE: Akral Necrosis

Akral Necrosis lansează Underlight în data 12 noiembrie în Quantic Club din București. Seara poartă numele de Deathkult Underlight, iar ostilitățile vor începe de la ora 20:00. Biletele vor putea fi achiziționate în presale la prețul de 20 de lei din rețeaua iabilet.ro, iar în seara evenimentului la 25 de lei. 
 
Evenimentul de lansare a fost atent conceput alături de Cavalleria Events, cu sprijinul cărora trupa a reușit să selecționeze patru invitați speciali care vor urca pe scena clubului Quantic. Trupele invitate vor fi dezvăluite foarte curând, odată cu posibilitatea de a achiziționa bilete.
 
Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive și încăpățânate trupe din underground-ul românesc, mai exact din nișă pe cale de dispariție a black metal-ului (din RO), lansează un nou album full lenght cu numele de Underlight. Trupa descrie noul album ca pe o evoluție naturală, lipsită de orice fel de compromis. Cu un concept care se leagă strâns de ideea morții, fără să urmeze un fir narativ, Underlight reușește să fie un album și mai întunecat față de materialele anterioare ale trupei.
 
Albumul a fost înregistrat la Studio 148, mixat și masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. Underlight va fi lansat de Loud Rage Music în data de 14 octombrie.
 
 Titlurile pieselor ce vor figura pe discul Underlight:
 01. Separator
 02. King in Yellow
 03. Saturnian Gallows
 04. Exhortatio ad Bellum
 05. Purge
 06. Sin Gauntlet
 07. Hounds of Plague
 08. Blackthrone
 09. Underlight
 
 Datele complete ale turneului de promovare vor fi anunțate foarte curând.
 
 Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici
 
 Sursa: Octavian Mediș - Cavalleria Events
Data evenimentului:   November 12, 2016  | 0 Comments  | 1554 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AKRAL NECROSIS: lansare album 'Underlight' în București

COMENTARIUL TAU