ALCEST și MONO: concert in Brașov

TRUPE: Alcest, Mono

ALCEST și MONO revin în România în cadrul unui concert ce are loc sâmbătă, 3 decembrie, la Club Rockstadt din Brașov.
 
Sinergia întâlnită între aceste două trupe etalon este și una din cele mai reprezentative expresii ale frumuseții și complexității sonorităților post-rock și shoegaze, un mix impecabil între ce înseamnă heavy și atmosferic.
 
ALCEST a luat naștere în 2000 și pot fi considerați pe bună dreptate fonatorii unui nou subgen muzical, catalogat drept 'blackgaze'. Combinând elemente ale muzicii black metal și sheogaze, acest grup francez a creat un sound cu adevărat unic, porind de la albumul Le Secret (2005) și culminând cu cea mai recentă lansare discografica, Shelter (2014).
 
 În Brașov, ALCEST își va promova noul album ce va fi lansat în cursul acestui an.
 
 https://www.facebook.com/alcest.official
 
 
 
Grupul japonez MONO a luat naștere în 1999, oferind publicului o abordare inedită a muzicii shoegaze, noise, îmbinate cu aranjamente orchestrale deosebite. După nouă albume de succes-inclusiv un album live înregistrat cu orchestra din New York - MONO a devenit sinonim cu tot ce e mai bun în muzică instrumentală și este totodată una din cele mai respectate formații rock din lume. Trupa a încheiat înregistrările pentru un nou album-înregistrat alături de Steve Albini în Chicago - disc ce va fi promovat în cadrul concertului din Brașov.
 
 https://www.facebook.com/monoofjapan
 

Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

Data evenimentului:   December 03, 2016  | 0 Comments  | 1764 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALCEST și MONO: concert in Brașov

COMENTARIUL TAU