ALTERNATIVE SUMMER DAY

TRUPE: Deftones, Implant Pentru Refuz, White Walls

Deftones, a inclus in turneul lor european si Romania si vor concerta pe 13 august, la Arenele Romane. Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor Alternative Summer Day.

Fanii trupei americane vor avea ocazia sa asculte in cadrul concertului de pe 13 august piesele de pe noul album al trupei, Diamond Eyes, dar si cele de pe albumele mai vechi Around the fur, Adrenaline sau White Pony. 

Noul turneu european Deftones va  incepe in luna august si pentru a raspunde cereririi din Romania, in turneu a fost inclusa si tara noastra. Daca fanii trupei au fost dezamagiti cand anul trecut trupa nu a inclus si Romania in turneul de promovare a ultimului lor album Diamond Eyes, anul acesta au ocazia sa-i asculte in cadrul Alternative Summer Day, eveniment ce isi doreste incepand cu anul asta sa aduca si in tara noastra trupe cu traditie ale genului alternativ si nu numai.

Implant pentru Refuz, Parazitii, Luna Amara si White Walls sunt trupele romanesti care vor canta in deschiderea Deftones, pe 13 august, in cadrul Alternative Summer Day.

Implant pentru Refuz (IPR) este cea mai cunoscută formatie de hardcore din Romania. A fost fondata la Timisoara in anul 1995, fiind initiatoare a genului hardcore crossover in Romania. Inca de la inceput, IPR a ales sa spuna lucrurilor pe nume, textele pe teme social-politice avand un puternic caracter protestatar. O prezenta constanta in cadrul festivalurilor rock, IPR a evoluat pe scenele TopT, Posada, Rock la Mures, Salvati Vama Veche, Peninsula, Fan-Fest etc. De asemenea, formatia si-a adus contributia la numeroase campanii si evenimente umanitare si sociale si a fost invitata sa cante alaturi de nume sonore ale rock-ului: Megadeth, Soulfly, Clawfinger, Deftones, 25 ta life, Sick of it all.

Formatia de progressive metal White Walls, din Constanta, desi a implinit un an de la primul concert se lauda, deja, cu o serie de succese nationale si internationale: locul 1 la The Battle Of Rocksin (Aprilie 2010), locul 1 la Stufstock Newcomers (August 2010), locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (Octombrie 2010), locul 1 la finala nationala Global Battle Of The Bands (Noiembrie 2010), locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (Februarie 2011), locul 5 la finala mondiala Global Battle Of The Bands, organizata in Kuala Lumpur - Malaezia (Februarie 2011). Albumul lor de debut, Mad Man Circus, aparut in octombrie 2010, a fost primit excelent de critici si de publicul larg. Acest lucru a dus la confirmarea White Walls drept prima trupa din Romania ce va canta la festivalul ProgPower Europe in octombrie 2011.

Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE o colaborare dintre  Bring The Noise si King Size Production.

Biletele s-au pus in vanzare in 28 martie, iar pana pe 31 mai vor avea un pret promotional de 70 de lei.

Biletele pot fi achizitionate prin retelele Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro), Myticket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online pe www.myticket.ro) si BILETOO (Reteaua Librariilor Adevarul, Flanco, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Magazinul Unirea, Magazinul Victoria, Metrou Unirii 1 si online pe www.biletoo.ro)
 
Data evenimentului:   August 13, 2011  | 0 Comments  | 3326 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTERNATIVE SUMMER DAY

COMENTARIUL TAU