ANTIMATTER: concert in Bucuresti

TRUPE: Antimatter

Joi, 22 septembrie, de la ora 21:30, METALHEAD va invita la Hard Rock Cafe, pentru o seara magica alaturi de britanicii de la Antimatter. Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Perfect Tour, Senia, Say Shops, ZebraPay, Hard Rock Cafe)

Infiintata in 1997 de catre Duncan Patterson (fost membru Anathema), Antimatter se intoarce la Bucuresti pentru un show unde veti putea asculta piesele care i-au facut celebri. Alaturi de solistul Mick Moss, britanicii au lansat 5 albume de studio, doua live si doua compilatii, cel mai recent album Fear of a Unique Identity, in 2012. Primele piese ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cantate de voci feminine si au balansat intre gothic si trip hop. Planetary Confinement a marcat startul unei schimbari stilistice catre un acustic rock cu un sound mult mai melancolic, iar Leaving Eden a continuat aceasta directie, evidentiind mai mult chitarele electrice, alaturi de un sound ambiental.

The Judas TableTour trece prin Romania pentru a promova cel mai recent album al trupei, care se prezinta mult mai coerent, energic, mixand diferitele stiluri prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de new wave. Acesta a primit nota 10/10 de la majoritatea revistelor de profil, inclusiv de la Prog Magazine UK.

Mick Moss & CO revin in Romania dupa prezenta la festivalul Metalhead Meeting 2015, unde au cantat alaturi de nume precum Amorphis, Turisas, Satyricon, Bloodbath sau The Sirens.

Biletele pentru showul Antimatter se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile. Cumpararea biletelor include automat si rezervarea de loc la masa.

Biletele in presale au următoarele preţuri:
- 55 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 39 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 39 de lei. In ziua evenimentului, biletele acces general costa 50 de lei. Biletele VIP vor fi cel mai probabil sold out.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/143076552743745/
Data evenimentului:   September 22, 2016  | 0 Comments  | 1277 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANTIMATTER: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU