ARTMANIA FESTIVAL 2012

TRUPE: Deathstars, Delain, Epica, Trail of Tears

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august.

Primele trupe confirmate pe afisul festivalului sunt: Die Toten Hosen (Germania), Deathstars (Suedia), Epica (Olanda), Delain (Olanda), Poets of the Fall (Finlanda) si Trail of Tears (Norvegia). 

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Diverta si Eventim si online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la pretul de 80 lei pentru abonamente si 70 lei pentru bilete in luna februarie. In martie si aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. In mai si iunie: 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand din iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet sa coste 100 de lei.

Proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.
 

 www.artmaniafestival.ro
 

Data evenimentului:   August 06, 2012  | 0 Comments  | 4047 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ARTMANIA FESTIVAL 2012

COMENTARIUL TAU