ASTERO si SPACE CLINIC: concert in Bucuresti

TRUPE: Astero

Cei pasionați de curentul alternative şi nu numai, au un bun motiv de a ieşi din case, marti, pe data de 11 februarie, bineînțeles 2014.

La clubul Control, din Bucureşti, de la ora 20:00, trupa locală Astero îşi va desfăşura manifestul muzical şi ironic printr-un nou concert, alături de Space Clinic, bucureşteni de asemenea, care au lucruri noi de spus în contextul muzical românesc.
Cu două materiale de studio la activ, albumul Voi, noi şi maimuțele şi EP-ul Visele nu mai ajung, cei de la Astero sunt influențați de elemente grunge şi stoner rock şi cântă despre viziunile şi întâmplările lor, dorind astfel să accentueze puncte comune între ei şi ascultători.

 

La rândul lor, cei de la Space Clinic nu au intrat încă în studio, dar lucrează cu succes la găsirea echilibrului între perfecționarea compozițiilor muzicale şi experiența live. Adaptând într-un mod fericit atmosfera genurilor post rock şi sludge unei baze alternative, Space Clinic au construit un fenomen nou în underground-ul din România.

 
 
Concertul este cu intrare liberă, iar seara se va încheia cu un after party. Având în vedere că cei de la Control anunță un discount la bar de 50% după ora 22:00, nu există pretext pentru a refuza invitația.
Data evenimentului:   February 11, 2014  | 0 Comments  | 1720 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ASTERO si SPACE CLINIC: concert in Bucuresti

  • Salut!
    Cred ca s-a strecurat o mica eroare. Concertul e marti, 11 februarie, nu miercuri :)

    1. Posted by andreea.iol | 04 Februarie 2014 23:06
COMENTARIUL TAU