ATTACK OF THE MAD AXEMAN si WOJCZECH concert in Bucuresti

Desi mai sunt numai doua saptamani pana cand concertul despre care se face vorbire se va intampla, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking au decis inca o data sa sustina scena subterana, avand de aceasta data alaturi doua dintre cele mai active trupe ale undegroundului extremal din Germania, Attack of the Mad Axeman si Wojczech, ambele afiliate celor mai extremiste subgenuri, in egala masura influentate de metal si punk, trupe care refuza orice urma de melodie sau de finete instrumentala, opunandu-le un minimalism compozitional si interpretativ desprins din punk, plus urlete si tobe demonice cu radacinile infipte in hardcore si grind. Ambele trupe sunt extrem de active pe plan muzical si concertistic, beneficiind inclusiv de confirmarea pe care prezenta la cel mai important festival european open air dedicat grindcore-ului si subgenurilor afiliate, Obscene Extreme Festival, le-a oferit-o succesiv.

Pe 20 martie 2013, cele doua trupe se imbarca intr-un nou turneu european, dedicat in primul rand concertelor in zona Balcanilor si care include concerte in Germania, Elvetia, Italia, Slovenia, Serbia, Macedonia, Grecia, Turcia, Bulgaria, Romania, Slovacia si Cehia. In Romania, cele doua trupe vor concerta la Bucuresti, Brasov si Sibiu in perioada 1-3 aprilie, primul concert avand loc in capitala, pe data de 1 aprilie 2013, in clubul Private Hell.

Attack of the Mad Axeman va concerta pentru a doua oara in Romania, precedentul lor show de la Bucuresti fiind unul dintre cele mai excentrice si interesante concerte independente. Conform principiului „Grind is Protest”, trupa germana alaturi muzicii extreme un concept extrem de interesant, sub sintagma animal grind, care descrie opinia membrilor trupei in legatura cu taierea masiva a padurilor si in general cu distrugerea planetei. In acord cu acest concept, membii trupei concerteaza costumati in diverse vietuitoare ale padurii, astfel ca un melc, o albina, o broasca testoasa, un harciog si o buvnita vor face micuta scena din Private Hell neincapatoare.

Wojczech, o trupa care activeaza de peste cincisprezece ani, demonstreaza ca grind-ul old school, la intersectia dintre Napalm Death si Agoraphobic Nosebleed, poate inca sa conteze pentru ascultatorii indragostiti de cele mai brutale riff-uri combinate cu ritmuri punkish pentru dans si moshpit!

Concertul este o co-productie Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, cu sprijinul Private Hell si Green Sound team.

Biletele se gasesc direct in seara concertului, la intrarea in club, pretul acestora fiind de doar 15 lei. Pentru a asigura un spatiu propice apucaturilor grindcore, numarul biletelor este limitat la 100 de bucati. Informatii si rezervari la axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776.
Sursa: Coro - Axa Valaha
Data evenimentului:   April 01, 2013  | 0 Comments  | 1528 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ATTACK OF THE MAD AXEMAN si WOJCZECH concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU