AURA NOIR: concert in Bucuresti

TRUPE: Aura Noir

Super-grupul norvegian, Aura Noir revine în Bucureşti pe data de 28 mai, cu un concert în Club Fabrica. Black-thrash-erii au mai vizitat România în urmă cu doi ani şi jumătate, ca headliners ai festivalului November to Dismember, unde au prezentat un show memorabil.

Autoproclamată ca „the ugliest band in the world”, trupa Aura Noir a fost înființată în urmă cu aproximativ 23 de ani de Aggressor (Virus, ex-Ved Buens Ende) şi Apollyon (Lamented Souls, ex-Immortal, ex-Dødheimsgard). Din 1996, Blasphemer (Twilight of the Gods, ex-Mayhem) este chitaristul formației Aura Noir, iar formula actuală este completată de toboşarul Tank (Obliteration, Spectral Haze), care a venit în trupă în 2011. Aura Noir este primul grup care a semnat cu Tyrant Syndicate Productions, casa de discuri înființată de Fenriz. După controversatul accident suferit de Aggressor în 2005, care până atunci era toboşar, trupa Aura Noir a avut o pauză în activitatea live, iar de când a revenit pe scenă, concertele s-au rărit în număr. Din 2011, Aggressor a devenit vocal în Aura Noir, iar de-atunci, fiecare show susținut de această trupă este considerat un regal al fanilor black-thrash metal.

Biletele pentru concertul Aura Noir din Club Fabrica se pot achiziționa prin intermediul rețelei Eventbook, la prețul de 60 de lei în presale şi de 80 de lei în ziua concertului. Numărul biletelor este limitat la 300.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/188966391481607/

Sursa: The Guest
Data evenimentului:   May 28, 2016  | 0 Comments  | 2030 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AURA NOIR: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU