BLAZE BAYLEY la Bucuresti

TRUPE: Blaze Bayley

Blaze Bayley, vocea Iron Maiden din perioada 1995 – 2000, va concerta la Bucuresti, in clubul Silver Church, vineri 23 martie 2012. Evenimentul face parte din turneul “The King of Metal World Tour”, care va incepe pe 8 martie.

Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock “95, in fata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe doua albume din discografia Maiden: The X-Factor – 1995, si Virtual XI – 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numara: When 2 Worlds Collide, Futureal, Virus, Look for The Truth, Man on The Edge, si The Clansman.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro si www.bilet.ro, blt.ro si www.myticket.ro. Biletele sunt disponibile incepand cu data de 12 ianuarie.

Pretul biletelor variaza in functie de data la care sunt achizitionate:
- 40 lei inainte de 21 ianuarie
- 60 lei inainte de 22 martie
- 70 lei in ziua evenimentului

Concertul lui Blaze Bayley din 23 martie este organizat de Kompas Events si Cavalleria Events.

Data evenimentului:   March 23, 2012  | 0 Comments  | 1757 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLAZE BAYLEY la Bucuresti

COMENTARIUL TAU