BLOODWAY: concert in Bucuresti

TRUPE: Bloodway, Perihelion, Valborg

Noul disc al grupului Bloodway se numeşte Mapping the Moment With the Logic of Dreams şi va fi lansat sub formă de CD, pe data de 25 septembrie 2015, sub egida I,Voidhanger Records iar pe 27 septembrie are loc showul de lansare din Bucuresti in Club Fabrica.

Biletele earlybird costa doar 15 lei si se pot gasi pe iabilet.ro si in reteaua iabilet : www.iabilet.ro/bilete-bloodway-si-valborg-in-concert-la-bucuresti-23181/

Spre deosebire de primul material al trupei, acesta este un album full-length, cu o durată de 43 de minute.

În vederea promovării noului material, Bloodway va susține o serie de concerte în țară, alături de Valborg (Germania) şi Perihelion (Ungaria). Mini-turneul se va desfăşura sub numele „Horrors Of The Unknown over Romania 2015” iar datele sunt următoarele:

25 septembrie - Cluj-Napoca | Flying Circus

26 septembrie - Râmnicu Vâlcea | Aby Stage

27 septembrie - Bucureşti | Fabrica - bilete pe iabilet.ro

30 septembrie – Constanța | Goblin *

1 octombrie - Craiova | Casa De Cultura A Studentilor *

În cazul datelor maracte cu asterisc, trupa Perihelion nu va participa.

Cu prilejul acestor date de turneu, trupa Valborg îşi va promova la rândul său albumul proaspăt lansat, intitulat „Romantik”.

Despre Valborg, Tom Warrior (Triptykon, Celtic Frost, Hellhammer, Apollyon Sun) spunea în 2009 că prezența acestei trupe pe scenă se caracterizează astfel: „Cruzimea şi nihilismul de care s-a făcut uz pe scenă au reprezentat nişte forme de a crea dependență ascultătorului, manifestate într-un fel sălbatic. A fost aproape ca şi cand aş fi asistat la o combinație de Bohren & der Club of Gore, Black Sabbath în perioada de început şi Hellhammer. Cu toate astea, Valborg abundă în originalitate şi unicitate.

După ce a compus patru albume de-a lungul timpului bazate pe un doom experimental, de data aceasta grupul german, Valborg a adăugat o nuanță de culoare muzicii sale. Acum „trupa se scufundă şi mai adânc în atmosfera unui abis melancolic, menit să calmeze sufletele izolate ale ascultătorilor acestui gen”, se scria într-un comunicat emis de Valborg.


Perihelion este o trupă de avant-garde post-black metal din Ungaria, ce a semnat de curând cu Apathia Records pentru următorul disc care poartă titlul Zeng, prevăzut să fie lansat pe data de 19 octombrie 2015. După schimbarea numelui din Neokhrome în Perihelion, trupa a lansat un EP, intitulat Nap Fele Néz, care a fost primit extrem de bine de presa de specialitate internațională.


Despre acest turneu, Costin Chioreanu menționează: „Pentru lansarea noului disc în România, am vrut să facem ceva special, un cadou pentru ascultătorii de acel metal ieşit din tipare. Astfel, am ajuns la acest line-up, extrem de diferit stilistic, dar în acelaşi timp extrem de interesant. Valborg este o trupă pe care o ascult de mulți ani cu deosebit interes, iar Perihelion a fost o surpriză extrem de placută. Este extraordinar să ai trei trupe ieşite din comun care vin cu setlist-uri noi, toate lansând albume noi sau fiind pe punctul de a lansa ceva. Mă bucur enorm că am reuşit sa facem acest lucru posibil, indiferent de câte piedici sau greutăți am întâlnit în demersul nostru! Ne vedem în toamnă, anotimpul în care Bloodway se simte cel mai bine!

Bilete online gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/101530386861450/
Data evenimentului:   September 27, 2015  | 0 Comments  | 1581 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLOODWAY: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU