CASTLE: concert in Bucuresti

TRUPE: Castle

Romanian Thrash Metal Club, in parteneriat cu Mighty Owl Productions, are placerea sa prezinte, pentru prima oara in Romania, una din cele mai speciale trupe ale noului val de heavy/doom american. Fondati in 2009 in San Francisco, CASTLE face parte, alaturi de trupe ca ARGUS, HOUR OF 13 sau SINISTER REALM, dintr-o generatie americana foarte talentata, care si-a propus sa redescopere radacinile autentice ale metalului, imbinand doomul traditional practicat de pionieri ca PENTAGRAM sau SAINT VITUS cu heavy metalul anilor '80.

Cu un debut excelent in 2011, urmat de inca doua albume de studio notabile, CASTLE se remarca atat prin nivelul compozitional ridicat si prin coeziunea componentilor, cat si prin calitatile individuale ale muzicienilor. In prim plan o vom gasi mereu pe basist-vocalista Elizabeth Blackwell, al carei timbru grav si invaluitor se muleaza perfect peste riffurile intunecate create de chitara lui Mat Davis. Muzica americanilor poate fi descrisa drept apasatoare si oculta, cu izbucniri periodice de melodie hipnotica. Daca sunteti interesati, fie si in treacat, de doom sau de heavy metal, asigurati-va ca nu ratati acest concert.

Show-ul CASTLE va avea loc pe data de 10 mai 2015 in Club Fabrica, Bucuresti, str. 11 Iunie, nr. 50, iar accesul va costa 20 lei. Vom anunta in scurt timp si trupa romaneasca ce va deschide concertul CASTLE.

https://www.facebook.com/CastleSF  
http://www.heavycastle.com/

 

Sursa: Romanian Thrash Metal Club

Data evenimentului:   May 10, 2015  | 0 Comments  | 1378 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CASTLE: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU