CELELALTE CUVINTE: concert in Bucuresti

TRUPE: Celelalte Cuvinte

Seria de concerte acustice de pe timpul verii de la Grădina Verona din București continuă joi, 10 iulie, cu Celelalte Cuvinte! Începând cu ora 19:00, îndrăgita formație rock va susține un concert acustic, elegant, special pentru fani!

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi de-a lungul timpului atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc, cu o identitate aparte.

Inițiat în toamna lui 2013, conceptul live acustic „Trup și Suflet” a debutat printr-un concert sold-out la Cinema Patria din București, eveniment desfășurat într-o atmosferă caldă și plină de emoții. Piesele trupei au fost „răstălmăcite” de cei patru muzicieni în variantă acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată. După un turneu național în 14 orașe, Celelalte Cuvinte aduc acum concertul acustic „Trup și Suflet” în splendida grădină din spatele librăriei Cărturești!

 

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, cei mai importanţi artişti români de rock, indie şi jazz venind aici pentru nişte concerte deosebite, lejere şi cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de către Overground Music şi Cărtureşti.

Joi, 10 iulie

Concert acustic Celelalte Cuvinte
Grădina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucureşti
ora 19:00
intrare: 30 lei

Celelalte Cuvinte:
Călin Pop – voce, chitară
Marcel Breazu – bas
Leontin Iovan – tobe
Tiberiu Pop – claviaturi, voce
Ovidiu Roşu – sunet

Website: http://www.celelalte-cuvinte.ro
Facebook: http://www.facebook.com/celelaltecuvinte

Sursa: Sonia Lodi - Gala PR

Data evenimentului:   July 10, 2014  | 0 Comments  | 1634 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CELELALTE CUVINTE: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU