CELELALTE CUVINTE la Bucuresti

TRUPE: Celelalte Cuvinte

După aniversarea celor 30 de ani de Celelalte Cuvinte, în decembrie 2011, la Sala Palatului, trupa revine la Bucuresti pe 21 aprilie în Jukebox Venue.

Trupa-legendă a rockului românesc, Celelalte Cuvinte este o aparitie rară, dar întotdeauna pe deplin gustată de publicul bucurestean. Încă de la început cei cinci membri si-au propus să nu facă vreodată rabat la calitatea muzicală sau de la performantă. Cântă pentru că iubesc muzica, dar nu o fac oriunde si oricum. Astfel de la început au ales calitatea si nu cantitatea si s-au tinut mereu de promisiunea initială.

Concertele Celelalte Cuvinte sunt evenimente în adevaratul sens al cuvântului. Pe 21 aprilie, la Jukebox Venue, fanii Celelalte Cuvinte vor primi încă un concert pe măsura asteptărilor. Un setlist pregătit cu grijă, însumând, ca de obicei, aproximativ trei ore. Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Tinu Iovan si Ovi Roșu sunt în cea mai bună formă, dornici să se apropie de public prin formele artistice pe care le detin.

Putină lume stie că înainte de fiecare concert trupa Celelalte Cuvinte face cel putin trei repetitii. După atîtia ani de concerte împreună, sincronizarea sau comunicarea pe scenă  vin dintr-o privire. Măiestria si tehnica instrumentală au fost întotdeauna puncte forte ale trupei. În acest context, repetitiile nu par necesare, dar în cazul trupei Celelalte Cuvinte, nu se poate fără.  Acestea reprezintă o formă de respect față de public.
Asadar, cu respect, Celelalte Cuvinte se prezintă în fata publicului bucurestean pe 21 aprilie în Jukebox Venue.
Accesul în club se realizează începând cu ora 21:00.

Biletele se găsesc în reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro. Pretul unui bilet de intrare este de 60 de lei asezat si de 30 de lei în picioare.

 
Sursa: Phoenix Entertainment
 
Data evenimentului:   April 21, 2012  | 0 Comments  | 1845 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CELELALTE CUVINTE la Bucuresti

COMENTARIUL TAU