Concert aniversar Hathor 15 ani

TRUPE: Hathor, Sincarnate

Acum 15 ani, intr-o iarna foarte grea, m-am trezit la usa cu 3 prieteni: Ilie Caraus - voce, Adi Zainescu - bas si Cristi Ochiu - tobe, cautau un chitarist sa formeze o trupa de metal. M-am uitat la ei, m-am uitat afara, am inceput radem cu chef si am plecat la Casa Studentilor pe jos (cam 6 km, totul era paralizat din cauza zapezii). Acolo ne-am spart mintile la un paharel de rom in barul casei de cultura (nu pot uita nici acum paharelele de bodega mici si mate) ce nume sa ne punem. In final, ne-am decis la Hathor, era ideea lui Adi Zainescu, care desenase rapid si un logo.
In  1997 a venit  fratele meu, Adi " Bc.Rich", la chitara, iar eu am trecut la bas, incet-incet au tot trecut anii, componenta s-a tot schimbat, deoarece cu trecerea timpului apar probleme personale care nu mai motiveaza dorinta de a canta.
Am reusit cu greu in 15 ani sa tinem steagul sus, dar si lipsa banilor se oglindeste in putinele inregistari de studio pe care le detinem si regretam enorm. Vrem sa multumim baietilor care au activat in trupa galateana Procontra, ne-au ajutat foarte mult in anii timpurii cu inregistrari si instrumente, super oameni, Casei de cultura a studentilor in frunte cu Dinu Gandu (am petrecut ani frumosi la voi), fostilor trupeti Hathor - va iubim enorm!! tuturor trupelor cu care am cantat in sute de concerte si festivaluri,  in special cei mai buni prieteni ai nostri God, Avatar, Altar, Voices of Silence, tuturor organizatorilor de festivaluri si concerte, partenerilor media care au fost foarte receptivi si le multumim enorm, parintilor nostri care ne-au suportat si au crezut ca vom fi niste Moga sau Moculescu haha... si nu in ultimul rand fanilor nostri, Special thanx!
A new power is Rising!

Marius Nazgul

Concertul aniversar Hathor 15 se va desfasura pe 23 decembrie in clubul Zodiac, cu incepere de la ora 21.00. Pretul unui bilet este 10 ron. Invitati: trupa Sincarnate, si cativa fosti prieteni care au activat in Hathor, playlistul va contine piese din 1995-2010.
Data evenimentului:   December 23, 2010  | 0 Comments  | 2500 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert aniversar Hathor 15 ani

COMENTARIUL TAU