Concert COVENANT

Trupa Covenant (futurepop/synthpop/electronic dance music) ne va induce o stare de euforie sonora, debutand cu imnuri electro de inspiratie nordica si mergand pana la ritmuri contagioase, desprinse din ritualuri atemporale. Trupa promite o noapte cu bpm maxim si rafinament futurepop in Club Control (Str. Academiei nr. 19), pe 8 aprilie 2010. 

Inceputa acum mai bine de 20 ani ca un proiect al unor tineri entuziasti, formatia s-a afirmat rapid, hiturile lor aflandu-se astazi in playlisturile a numeroase cluburi si posturi de radio. Covenant au la activ 8 albume, iar in acest moment pregatesc lansarea unui nou material, Modern Ruin.

Covenant sunt pionierii futurepop-ului, un gen muzical care se regaseste la confluenta dintre Depeche Mode si Kraftwerk. Prestatia lor live este una tandra dar penetranta, cu mici improvizatii ce sunt atat pe gustul cunoscatorului, cat si pe al celui la prima intalnire cu trupa. Artistii suedezi ne promit o calitate impecabila a sunetului si o prezenta scenica fina si eleganta. De-a lungul timpului au impartit scena si au colaborat cu nume precum Rammstein, VNV Nation, Project Pitchfork, Das Ich, And One.  

Covenant sunt: Joakim Montelius, Daniel Myer si Eskil Simonsson. 
Informatii detaliate gasiti pe www.electronik.ro, www.covenant.se sau www.myspace.com/covenant.

Biletele costa 30 ron si se vor gasi incepand cu 1 martie in reteaua magazinelor Diverta, online pe www.myticket.ro si direct la locatie. Numarul de bilete este limitat.

Un eveniment Viva Music, sub marca ELECTRONIK, organizat sub inaltul patronaj al Ambasadei Suediei la Bucuresti.

Data evenimentului:   April 08, 2010  | 0 Comments  | 2805 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert COVENANT

COMENTARIUL TAU