Concert IRON MAIDEN la Bucuresti

TRUPE: Iron Maiden

Iron Maiden live la Bucuresti, stadionul Cotroceni. Biletele se gasesc prin myticket.ro si reteaua Diverta.

 

O noua confirmare in calendarul evenimentelor de anul viitor: legendara trupa rock Iron Maiden va concerta la Bucuresti pe 4 august 2008! Organizat de Emag!c Entertainment, concertul face parte din turneul “Somewhere Back in Time” si va avea loc pe Stadionul Cotroceni (Progresul).

In februarie 2008 Iron Maiden va lansa un dublu DVD, “Live After Death”, ce cuprinde imagini filmate in martie 1985 in timpul celor 4 concerte sold-out sustinute in Long Beach Arena din Los Angeles, in cadrul turneului Powerslave. “Live After Death” nu a fost disponibil in ultimii 15 ani, aceasta reeditare fiind asteptata de fanii din intreaga lume! Concomitent cu lansarea DVD-ului, Iron Maiden va demara un nou turneu mondial, “Somewhere Back in Time”, care va cuprinde si Romania, pe 4 august 2008. Turneul va oferi fanilor Iron Maiden sansa de a vedea cel mai elaborat si spectaculos show al trupei, ce se va concentra asupra albumelor lansate in anii ‘80 si va beneficia de legendara scena egipteana din Powerslave Tour.

Una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai putin de 14 albume, vandute in aproximativ 70 de milioane de exemplare! Hituri precum “The Trooper”, “Flight of Icarus”, “Where Eagles Dare”, “To Tame A Land”, “Wasted Years”, “Bring Your Daughter... to the Slaughter”, “Afraid to Shoot Strangers”, “Wasting Love” au transformat Iron Maiden intr-una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy metal din intreaga lume. In 2006 Iron Maiden a lansat albumul “A Matter of Life and Death”, material ce a atins primele pozitii in topurile din 40 tari. Albumul a fost promovat de turneul “A Matter Of Life and Death World Tour”, turneu care a cuprins 28 de concerte in Europa, toate sold-out!

Steve Harris, membru fondator Iron Maiden: “Am mai spus de nenumarate ori, este o senzatie minunata sa canti in locuri noi. Desi am mai vizitat Bucurestiul in octombrie 1995, pe 4 august anul viitor va fi prima data cand fanii nostri din Romania vor avea ocazia sa-l vada pe Bruce interpretand live melodii clasice Iron Maiden. Asa ca, practic, pentru noi va fi ca si cum am canta aici pentru prima oara si sunt convins ca si fanii nostri vor fi la fel de incantati ca noi!

Mi se pare formidabil sa poti folosi profilul DVD-ului “Life After Death” pentru a pune in scena un show ca in anii '80. Va fi incredibil de distractiv, iar abordarea diferita a melodiilor pe care le cantam in fiecare turneu va mentine spectacolul mereu fresh si interesant, atat pentru formatie cat si pentru fanii ei. Cred ca “Powerslave” a fost un show incredibil cu acea tema egipteana si abia astept sa vad toate astea din nou!”

Pentru a oferi fanilor din Romania sansa de a fi cat mai aproape de membrii trupei, fan clubul Iron Maiden organizeaza un concurs in urma caruia vor fi alesi 60 de castigatori. Castigatorii, insotiti de cate un prieten, vor putea intra primii in incinta stadionului si vor acces chiar in fata scenei, la doar cativa pasi distanta de idolii lor. Pentru mai multe detalii: www.ironmaiden.com.

Exista cinci categorii de bilete, avand preturile de 50, 75, 130, 180 respectiv 240 lei. Biletele au fost puse deja in vanzare pe
www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Data evenimentului:   August 04, 2008  | 0 Comments  | 42964 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert IRON MAIDEN la Bucuresti

  • i have it :D

    1. Posted by madd | 29 Ianuarie 2008 14:29
  • Sorry, nu mi se pare corect in conditiile in care eu am cumparat bilet.De ce nu beneficiaza de o intrare separata ? Adica, fraierul de mine, stau si astept sa intru laolalta cu cei care o fac mocca ?

    2. Posted by Dan | 15 Februarie 2008 06:43
  • me to! :D:D:D

    3. Posted by uNu! | 15 Februarie 2008 15:25
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU