Concert Odissey, Micul Paris si Tivodar in Twice

Clubul Twice din Bucureşti găzduieşte pe data de 13 mai un concert al experimentatei trupe Odyssey.

Odyssey este o formaţie de folk-rock din Suceava ce şi-a început activitatea în anul 1996, de atunci punând multă pasiune concert de concert, lucru de care vă veţi convinge şi în seara de joi, 13 mai.

În deschiderea evenimentului vor cânta trupele Tivodar şi Micul Paris.

Despre Odyssey

"Povestea Odyssey a început în '96, cu multă, multă pasiune. Pasiunea încă mai există, dar filtrată prin anii de experienţă. Ne place ceea ce facem şi ne simţim bine pe scenă, mai mult ca niciodată. Încercăm să ducem suflul acesta şi trăirile noastre prin toate locurile unde am cântat, peste tot în ţară şi în afară. Nu ne-am propus niciodată sa avem un " sound ca afară" ci să cântăm doar ce simţim. Probabil de aceea , după atâta timp, suntem în continuare într-un sub-underground, dar acest lucru nu ne afectează dăruirea. Fiecare işi are locul lui atât timp cât îşi respectă pasiunea şi o face cu profesionalism. Odyssey aduce la fiecare concert muzică şi suflet, veniţi să vă convingeţi..."
htîştp://www.trupa-odyssey.ro

Despre Micul Paris

Dorim să transmitem publicului optimismul nostru printr-o muzică antrenantă, veselă, plăcută. Ne
adresăm tuturor iubitorilor genului pop-rock, majoritatea pieselor din repertoriul nostru fiind
compoziţii proprii... dar avem şi câteva cover-uri aşa, de amuzament :-) .

Componenţa trupei:
Radu Popescu - voce, chitară armonie
Adi Sebe - chitară solo, voce
Onu Pavelescu - chitară ritmică, voce
George Petcu - bass
Alex Petcu - tobe
Eugen Butaru - percuţie

www.rockband.ro

 

Despre Tivodar

"Inima bate folk, auzul îndeamnă spre blues şi rock progresiv, iar rezultatul este un amestec greu de definit, dar imposibil de omis. Fiecare notă, fiecare cuvânt - totul pulsează, viu şi puternic. Muzica noastra se ascultă, se simte, se... trăieşte."

Începuturile muzicale ale lui Ştefan Tivodar merg înapoi spre 2004, când avea loc primul contact al ieşeanului cu scena folk. Despre Alex Nichita se poate spune că îşi cunoaşte la perfecţie instrumentul: tânărul ploieştean în vârstă de 21 de ani a urmat pentru 8 ani cursurile Liceului de Muzică din oraşul lui Nichita Stănescu.

Debutând în primăvara lui 2009, Proiectul Tivodar a întrecut rapid fiecare ştachetă, cucerind scene din Bucureşti, Cluj, Ploieşti si Târgovişte până la primul mare test, festivalul Folk You de la Vama Veche. Iarna lui 2009 le-a adus celor doi Premiul Special al Juriului la cel mai prestigios festival de folk din ţară: "Om Bun". Seria evenimentelor continuă şi in 2010: Proiectul Tivodar vă aşteaptă pentru întâlnirea de joi 13 mai, alături de prietenii din trupa Odyssey, în clubul bucureştean Twice.
www.tivodar.ro

Data evenimentului:   May 13, 2010  | 0 Comments  | 2210 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Odissey, Micul Paris si Tivodar in Twice

COMENTARIUL TAU