Concert Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental si Dark Fusion

TRUPE: Conflict Mental, Vepres, Voices of Silence

Concertul Voices of Silence, Vepres are loc pe 2 aprilie si se muta in Wings Club. Ora acces public: 18.00. Ora de incepere:  19.00. Stay Metal Forever va invita sambata, 2 aprilie, in Wings Club din Bucuresti.
Locatia: Wings Club
Adresa: Str. Mihai Eminescu nr.127, sector 2, Bucuresti.
Mijloace de transport: 16, 133, 135, 616.

Incepand cu ora 19.00, pe scena vor urca:

Voices of Silence
Vepres
Conflict Menta
Dark Fusion

Pentru a va putea  face incalzirea in mod corect si regulamentar, va asteptam  in club incepand cu ora 18.00, ora  de acces pentru public.

Bilet: 10 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

 

Voices Of Silence
http://www.myspace.com/voicesofsilence


Trupa a fost fondata in 1994 iar primul  album avea sa iasa pe piata in 2002, cu titlul Thunderground, sub egida Promusic Prod., fiind urmat de o campanie destul de intensa de concerte.
In anul 2008 a fost lansat albumul „The Human Saga”, un album autoprodus, iar lansarea sa facut online pe site-ul oficial al trupei.
In anul 2009, cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate, VOS a lansat albumul „The Human Saga” si pe suport CD, o editie limitata pentru fanii si prietenii trupei. 
VOS  declara pe site-ul oficial: „Per total in acesti ani am compus multe piese, si in ele am altoit tot ceea ce suntem noi: uneori critici, alteori sensibili, dar intru totul pozitivi, dornici de mai bine si de mai frumos, in aceasta lume de gri vulgar. Aceste piese sunt adevarata noastra biografie. In ceea ce priveste prezentul, momentan lucram destul de intens, incercam sa ne improspatam cat mai mult repertoriul, si speram ca publicul, de dragul caruia existam ca si formatie,  nu ne-a uitat in lunile in care nu ne-am urcat pe scena.”


Vepres
www.myspace.com/vepresband

Trupa cu experienta in underground-ul metalic romanesc abordeaza un death metal ce urmeaza linia Gorefest sau Benediction, dar riffurile grele ale death-ului au influente si din alte arii metalice, thrash sau black.
Vepres va transmit urmatorul mesaj: „Ritmurile va vor pune sangele in miscare si va vor face sa va dezlantuiti, intr-un concert la care suntem onorati sa participam alaturi de Voices of Silence, cu care am mai impartit scena in Bucuresti in 2009.”


Conflict Mental
http://www.myspace.com/conflictmental

„Dan, Achim "Sefu Manevrelor" de la Oltenita, Luchian si Dorin incearca sa se convinga ca Autodepasirea, Responsabilitatea si Bunul Simt sunt singurii zei carora ar trebui sa ne inchinam.
Suntem in stare sa ne schimbam. Suntem in stari, dar nu suntem in fapte. Suntem mai buni incepand de maine, suntem in viitor casabil si infantil. Suntem in ceasul 3653646546412098-lea. Suntem intr-o lupta interioara, continua. Suntem in stare sa invingem; suntem in stare sa ne invingem? Suntem cu totii in conflict mental.”

 

Dark Fusion
http://www.myspace.com/darkfusionromania

Infiintat  la sfarsitul anului 2009 , Dark Fusion se vrea a fi un proiect  menit sa trezeasca un pic de revolta in sanul oamenilor privind societatea in care ne aflam si sistemul din care facem parte fie ca vrem fie ca nu vrem. Practicand un stil destul de agresiv , o combinative de hardcore old school cu elemente de death si thrash metal, Dark Fusion , promoveaza libertate de exprimare si gandurile pe care le avem vis-à-vis de toate problemele care ne inconjoara fie ele sociale, economice, religioase sau militare. In acest moment trupa presteaza un fusion/hardcore/death metal.


Sursa: Stay Metal Forever
 

Data evenimentului:   April 02, 2011  | 0 Comments  | 2842 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental si Dark Fusion

 • Deoarece Cage Club Bucuresti si-a incetat activitatea, situatie total neprevazuta si nedorita, suntem nevoiti sa facem cateva precizari pentru public:

  • Stay Metal Forever programase urmatoarele evenimente in clubul Cage:

  1. Warm Up Party - OST Mountain Fest 2011
  – 5 februarie
  2. Concert Avatar, Indian Fall, Grimegod si Negative Core Project
  – 12 februarie
  3. Concert Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental si Dark Fusion
  – 26 februarie
  4. Theatres des Vampires la Bucuresti - Moonlight Waltz Tour 2011
  - 19 martie

  • Deoarece clubul Cage se inchide, concertele vor fi mutate in alte locatii si NU ANULATE.
  • Exista posibilitatea ca cele doua concerte, respectiv din 5 si 26 februarie, sa fie reprogramate dar NU ANULATE.
  • Concertul din 12 februarie, cu Avatar, se va tine tot pe 12 februarie intr-o alta locatie (va vom anunta in timp util).
  • Concertul din 19 martie, cu THEATRES DES VAMPIRES, se va desfasura tot pe 19 martie intr-o alta locatie (va vom anunta in timp util).
  • BILETELE VANDUTE IN AVANS, invitatiile si acreditarile de presa, raman valabile atat pentru 12 februarie (Avatar) cat si pentru 19 martie (Theatres des Vampires).


  In cursul primei saptamani din februarie revenim cu detaliile finale despre locatii si date.

  Va multumim anticipat pentru suport si intelegere,

  Stay Metal Forever!

  1. Posted by staymetalforever | 30 Ianuarie 2011 01:30
COMENTARIUL TAU