Core for Charity in Question Mark

TRUPE: The Boy Who Cried Wolf

In acest an, Metalforce impreuna cu HC RO, Headfullofnoise si Junk House Noisez isi unesc fortele pentru o cauza nobila. Incepand cu luni, 16 decembrie si pana duminica, 22 decembrie, in Question Mark va fi o saptamana plina de evenimente caritabile.

Pentru moment anuntam cu mare drag ca in ziua de luni, 16 decembrie vom avea invitate trei trupe extraordinare de hardcore si metalcore, plus un numar de stand up comedy cu Zanul Maseluta aka Micutu (n.r Nedelcu Cosmin, Deko Cafe).

In ordinea numerelor de pe tricou vor urca pe scena Till Lungs Collapse, The Boy Who Cried Wolf si baietii de la Sinscape care revin cu un nou solist dupa o pauza de aproape jumatate de an.

INTRARE: 10 LEI

Pentru cine strangem acesti bani?

Sotii Dumitru cu cei trei copiii traiesc de ani buni in conditii greu de imaginat. Cei trei copii, Madalin, in varsta de doi ani, Andreea, care acum este clasa a doua si Larisa, aflata in clasa a cincea isi fac lectiile la lumina lumanarii, familia a fost debransata de la curent in urma cu trei ani.

Tatal, care intretinea familia in urma cu ceva timp, a fost diagnosticat cu cancer fiindu-i foarte greu sa mai munceasca pentru a le asigura copiilor un trai decent. Odata cu venirea iernii , mama celor trei copii isi gaseste din ce in ce mai greu sa munceasca cu ziua prin sat, astfel este nevoita sa stea mai mult pe acasa.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/241157546047118/

Sursa: Question Mark
Data evenimentului:   December 16, 2013  | 0 Comments  | 1384 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Core for Charity in Question Mark

COMENTARIUL TAU