DAMAGE, COERCION si STONED ADDAMS concerteaza in Suburbia

TRUPE: Coercion, Damage, Stoned Addams

In data de 26 noiembrie va invitam in club Suburbia, de la ora 18 unde va avea loc un concert de hc/punk cu DAMAGE (hc/punk, Suedia) si in deschidere cei de la COERCION (punk/hc, Constanta) si STONED ADDAMS (punk, Bucuresti).

Pretul biletului va fi de 5 lei. Intrarea in club se va face de la ora 18:00, iar concertul va incepe la ora 19:00. Speram ca cei care au program dificil la munca sau scoala vor ajunge la eveniment. Concertul incepe devreme deoarece dupa ora 22:00 va avea loc petrecerea «Resident evol sessions» by Dropdread ce are loc in fiecare joi in Suburbia, cu genuri muzicale precum dubstep, experiemental, electro sau drum&bass, iar prin amabilitatea clubului am reusit sa organizam acest concert inaintea petrecerii.

Program:

19:00-19:30 – Stoned Addams (punk, Bucuresti) http://myspace.com/stonedaddams

19:45-20:30 – Coercion (punk/hc, Constanta) http://myspace.com/coercionct

20:45- 21:30 – Damage (hc/punk, Suedia) http://myspace.com/damagelkpg

Daca termenul de hc/punk suna dur pentru unii dintre noi, cei de la Damage ne asigura ca nu sunt un grup agresiv, ci sustin ca se bazeaza mai mult pe ideea de atitudine, energie, creativitate si distractie. Damage este o trupa de hardcore punk din Suedia ce incearca sa nu se abata de la realitate, fapt demonstrat prin muzica si versurile lor. Cvartetul se afla in turneu european de la inceputul lui noiembrie cu scopul promovarii noului EP «Our World» ce se poate downloada gratis la adresa: http://www.megaupload.com/?d=B8W3BHFT

Mai multe info despre ei pe adresa lor http://myspace.com/damagelkpg si daca va place trupa si vreti sa participati la un show energic va invitam joi, 26 noiembrie dupa ora 18 in club Suburbia.

Data evenimentului:   November 26, 2009  | 0 Comments  | 2991 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DAMAGE, COERCION si STONED ADDAMS concerteaza in Suburbia

COMENTARIUL TAU