Daniel Cavanagh (ANATHEMA): concert in Bucuresti

TRUPE: Anathema

Daniel Cavanagh, mintea creativa si chitaristul din Anathema, se imbarca in primul sau turneu acustic dupa multa vreme si va canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 2 decembrie de la ora 21:30

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-daniel-cavanagh-anathema-in-concert-extraordinar-la-hard-rock-cafe-23501/

Concertul face parte dintr-o serie de showuri exclusiviste pe care artistul le va susitine in Europa. Daniel va prezenta un setlist cu totul si cu totul special, construit din piese de pe noul sau material solo, “Memory and Meaning” dar si piese de la Anathema plus cantece ale unor artisti care l-au influentat de-a lungul carierei precum Pink Floyd, Iron Maiden si multe altii..

Showul va fi unul exclusiv in Romania.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 80 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 75 de lei - acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători) sau fara loc, respectiv 100 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/179080465762926/
Data evenimentului:   December 02, 2015  | 0 Comments  | 1550 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Daniel Cavanagh (ANATHEMA): concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU