DEATH DTA si OBSCURA: concert in Bucuresti

TRUPE: Death, Obscura

Trupa americana DEATH DTA va canta in premiera in Romania pe 4 aprilie. Concertul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti (in cortul incalzit).

Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea iar biletele earlybird costa 65 de lei.

Alaturi de americani va canta si trupa germana de progressive metal, OBSCURA in cadrul unui eveniment marca METALHEAD, warmup party pentru Festivalul METALHEAD Meeting 2016 (Kreator, Eluveitie, Delain, Rotting Christ, Dragonforce + multi altii).

Inca din 1993 americanii si-au construit reputatia de a fi una dintre cele mai creative si inovative trupe de progressive death metal atunci cand au lasant al 5-lea album de studio Individual Thought Patterns, nume ce a fost acordat si turneului din 2016 in cadrul caruia trupa va ajunge la Bucuresti. Albumul a fost unul dintre cele mai tehnice ale trupei si a aratat talentul si maiestria lui Chuck Schuldiner.

In 2016, legendarul album este adus la viata in cadrul unui turneu european de exceptie iar DEATH DTA vor aduce un tribut live acestei capodopere. Lineup-ul trupei este unul grandios: Steve Di Giorgio (Testament, Sadus), Gene Hoglan (Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) and Max Phelps (Cynic) .

Trupa de progressive metal germana OBSCURA va completa seara si isi vor prezenta cel mai recent album de studio, Akroasis. La 5 ani dupa mult laudatul OMNIVIUM, OBSCURA va oferi un material puternic si dinamic care va slefui si mai mult stilul death metal-ului contemporan. Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea iar biletele earlybird costa 65 de lei pana pe 15 decembrie. Dupa aceasta data, pana pe 1 februarie biletele costa 70 si 75 de lei pana pe 4 aprilie. In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 80 de lei in limita spatiului disponibil. Sunt in vanzare doar 650 de bilete. www.facebook.com/DeathDTATour www.facebook.com/RealmOfObscura www.rtn-touring.com www.relapse.com

Un eveniment METALHEAD, warmup party pentru Festivalul METALHEAD Meeting 2016 (Kreator, Delain, Rotting Christ, Dragonforce + multi altii - 3-5 iunie - Arenele Romane).

Sursa: METALHEAD Romania
Data evenimentului:   April 04, 2016  | 0 Comments  | 2015 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEATH DTA si OBSCURA: concert in Bucuresti

  • A se observa cu ochiul liber ce inseamna adevarata smecherie: http://s2.postimg.org/64gccard5/DTA.jpg

    1. Posted by Fantotzii | 20 Februarie 2016 12:31
COMENTARIUL TAU