DECAPITATED la Cluj Napoca

TRUPE: Decapitated, Malpraxis, Spiritual Ravishment

Decapitated, una din cele mai titrate formatii de metal din Europa, ajunge pentru prima data in Romania pentru doua concerte ce vor avea loc in luna septembrie dupa cum urmeaza:

Sambata, 17 septembrie - Bucuresti, Club Fabrica (+ Kistvaen, Spectral, Apa Sambetii)
Duminica, 18 septembrie - Cluj-Napoca, Euphoria Music Hall (Spiritual Ravishment, Malpraxis)
 
Biletele pentru aceste doua concerte au fost deja puse in vanzare si se gasesc exclusiv in reteaua BILETOO la pretul de 50 Ron. La intrare biletele vor costa 60 Ron. Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1. In tara biletele se pot gasi la magazinele Flanco si librariile Adevarul.
 
Evenimentele sunt organizate de Mighty Owl Productions. Alaturi de Behemoth si Vader, Decapitated este considerata drept varf de lance al valului polonez dar si una din cele mai importante si respectate grupuri de death metal din Europa. Fromatia a luat nastere in 1996 cand Vitek (tobe) avea doar 12 ani. Varstele membrilor la acea vreme nu depaseau 17 ani si nu a durat mult pana cand Decapitated au facut cunostinta cu Relapse Records si Earache Records. Ulterior a urmat primul turneu american alaturi de Incantation iar in decursul urmatorilor ani Decapitated a devenit un nume de luat in calcul. Varsta frageda precum si talentul incredibil in tehnica si compozitie au transformat acest nume in unul din preferatele publicului amator de death metal.
 
Au urmat turnee cu Hypocrisy, Nile, Krisiun, Fear Factory, Suffocation, Necrophagist si Ion Dissonance.  2007 a fost un an negru pentru Decapitated. In data de 28 octombrie formatia a fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia tobosarul Vitek a decedat in data de 2 noiembrie intr-un spital din Rusia. Considerat una din sperantele scenei metal, Vitek avea doar 23 de ani. Solistul Covan a intrat in coma si a fost ulterior mutat in Polonia. Dupa o scurta pauza Decapitated au revenit intr-o noua formula pentru a inregistra un nou album intitulat Carnival Is Forever, lansat in acest an via Nuclear Blast. Materialul este considerat deja drept unul din cele mai solide albume de death metal lansat in ultimii ani si se bucura de recenzii extrarodinare din partea presei de specialitate.
Data evenimentului:   September 18, 2011  | 0 Comments  | 2705 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DECAPITATED la Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU