Deep in the Underground 5 in Brasov

TRUPE: False Reality

Si iata ca a mai trecut un an si din cotloanele undergroundului, hoarde de creaturi cu inima metalica se pregatesc sa invadeze din nou scena Rockstadt-ului.

Invitati ai Next Evil Event sunteti toti cei ce va bucurati de sunetele nebune ale muzicilor deosebite. Deep in the Underground 5 isi va redeschide  infernalele usi pe 7 Noiembrie 2014 incepand cu ora 19 pentru a va purta pe cele mai intense acorduri.

Amarthalos va fi cel ce va deschide seara. Maestrul vrajitor va va incanta cu ambientul sau unic, oferind cadrul perfect unei vizite introspective profunde.

Plateau Sigma este o trupa italiana ce reuseste sa combine primordialele genuri death si doom cu senzuala atmosfera a noului val dark rock.

False Reality va va intampina inca o data cu acordurile sale death-melodice. Brasovenii se apropie cu pasi repezi de lansarea primului album si sunt intr-o forma de nopti mari!

Hteththemeth isi va continua povestea nebuna cu sentimente gata sa va fie impartasite. Trupa va va rapi cate un zambet sau cine stie, poate cate o lacrima!

(EchO) vine tot de pe pamant italian, melodic-doom-ul practicat de trupa fiind de o atmosfera rara, melancolia indusa fiind coplesitoare.

Asadar, prieteni dragi, dupa cum vedeti va asteptam la o seara melancolica, plina de melodie si sentimente de tot felul.

Next Evil Event.

Programul evenimentului:

19:00 - Deschiderea usilor
19:30 - Amarthalos
20:00 - Plateau Sigma
21:00 - False Reality
22:00 - Hteththemeth
23:10 - (EchO)

Pretul unui bilet este 15 lei.

https://www.facebook.com/events/326672814160100/

http://www.last.fm/festival/3947707+Deep+In+The+Underground+5+

Sursa: Next Evil Event
Data evenimentului:   November 07, 2014  | 0 Comments  | 2962 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Deep in the Underground 5 in Brasov

COMENTARIUL TAU